2777
2789
عنوان

خانمای که آشپزی میکنید شما هم؟

327 بازدید | 25 پست

به این نتیجه رسیدید سینه مرغ بخاطر بافتش بدرد توی خورشت نمیخوره؟ به نظرم بافتش برای غذاهای کبابی ؛ سرخ کردنی؛ لای برنج؛ فست فود( لازانیا ؛ پیتزا؛ سالاد) ؛ توی سوپ و آش اگه ریش ریش بشه خوبه بدرد میخوره رون مرغ بافت نرم تری داره زیر دندون بهتر له میشه این طوری خورشت لذیذتر میشه به نظرم. شما خورشت مرغ رو چه مدت میزارید جا بیفته؟

🤍

من کلا رون دوسندارم زیاد همش واسه خودم سینه مرغ میزارم 

اگه منظورت زرشک پلو با مرغه..اول مرغو با نمک زرد چوبه سرخ میکنم بعد سس مخصوصشو آماده میکنم و مرغارو بهش اضافه میکنم و میزارم قشنگ جا بیوفته یکساعت با شعله کم 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای مزه دار کردن سینه واسه خورشت میتونید آب پیاز و آبلیمو و زعفران و نمک و فلفل و با یه سرنگ استریل و نو بهش تزریق کنید ...اینجوری گوشتت کامل مزه دار میشه

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

یه مدل دیگ هم مرغ درست میکنم که اول مرغو میزارم با پیازو ادویه و آبغوره بپزه یکساعت بعد مرغارو جدا میکنم و سرخ میکنم با سیب زمینیو گوجه اینم خیلی خوشمزه میشه اون آب مرغم کنارش تو ظرف جدا میریزم 

سه ساعت ؟ چطور گوشتا آب نمیشن من یکساعت و الان تو نظرم بود یکساعت و نیم کنم

عزیزم سه ساعت اگه بزاری که مرغ وا میره و دیگ نمیتونی سرخش کنی 

من اول سرخ میکنم بعد میپزم نه اصلا وا نمیره

منم زرشک پلو رو اینجوری درست میکنم اما یک ساعت تا یک ساعتو نیم میزارم کاملا مغز پخت و خوشمزه میشه 

من کلا رون دوسندارم زیاد همش واسه خودم سینه مرغ میزارم  اگه منظورت زرشک پلو با مرغه..اول مرغو ...

کلا فک میکنم بافتش مناسب تو خورشت نیست اما عاشق زرشک پلو و مرغ سرخ کرده هستم سینه موقع سرخ کردن خیلی خوب میشه ولی خورشتیشو اینطور که امتحان کردم زیاد مناسب نیست من وقتی مرغ رو واسه زرشک پلو سرخ کردم دیگه قاطی سس نمیکنم بزارم بپزه قبلش خیلی خوب تو زردچوبه و پیاز و نمک آبپز میکنم بعد سرخشون میکنم سس هم جداگانه با همون آب مرغی که از صافی ردش کردم درست میکنم میزارم کنار سیب زمینی هم سرخ میکنم همه اینا رو جدا سر سفره میزارم بعضی موقع ها هم واسه تنوع مرغ و سیب زمینی سرخ کرده رو میزارم تو کاسه سس میارم سر سفره 

🤍
کلا فک میکنم بافتش مناسب تو خورشت نیست اما عاشق زرشک پلو و مرغ سرخ کرده هستم سینه موقع سرخ کردن خیلی ...

زرشک پلو باید مرغ اول سرخ بشه نه پخته بشه..درستش اینه..

اما خورش مرغ اول مرغ پخته میشه..بعد سرخ