به این نتیجه رسیدید سینه مرغ بخاطر بافتش بدرد توی خورشت نمیخوره؟ به نظرم بافتش برای غذاهای کبابی ؛ سرخ کردنی؛ لای برنج؛ فست فود( لازانیا ؛ پیتزا؛ سالاد) ؛ توی سوپ و آش اگه ریش ریش بشه خوبه بدرد میخوره رون مرغ بافت نرم تری داره زیر دندون بهتر له میشه این طوری خورشت لذیذتر میشه به نظرم. شما خورشت مرغ رو چه مدت میزارید جا بیفته؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
زرشک پلو باید مرغ اول سرخ بشه نه پخته بشه..درستش اینه.. اما خورش مرغ اول مرغ پخته میشه..بعد سرخ
ما همیشه زرشک پلو رو این مدلی درست کردیم و خیلی خوشمزه میشه من باز آبگوشت و خورشت رو اشتباه کردم🤦🏻♀️ من آبگوشت و خورشت رو ولی این مدلی درست میکنم مامانم همیشه این طوری درست کرده یه کوچولو میزارم سرخ میشه و توی رب یا ترکیب رب و گوجه میزارم بپزه الان که رژیمی باید استفاده کنم دیگه روغن خیلی کم یا اصلا مصرف نمیکنم مگه این که مهمون داشته باشم