2777
2789
عنوان

بهترین زمان آزمایش خون بارداری

440 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها من روز موعد پریودم بی بی زدم هاله کم رنگ اومد،

امروز روز سوم بودم بی بی زدم منفی شد

پریودم نشدم به نظرتون کی برم آزمایش بدم درسته؟

امروز برو آزمایش اگه سه روز گذشته

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به بی بی اعتملد نکن گلم.میری آزمایش خدای نکرده منفی میشه ناراحت میشی. صبوری کن چند روز

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

شاید اون هاله کمرنگ خط تبخیر بوده باشه

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۸۰۷_۰۸۵۷۴۳_utum.jpg

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۳۰۸۰۷_۰۸۵۹۳۸_jqc9.jpg

نگا اینا مال منه ولی خط تبخیرن هاله نیستن

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

خط تبخیر چیه

ی کامنت گذاشتم لینک عکسه نگاکن بی بی چکمو اونا خط تبخیرن

گوشیم خیلی بد عکس گرفته وگرنه جفتشون خط تبخیراشون واضح ان

اسی منم یه بی بی زدم هاله انداخت چند دقیقه بعد هم قرمزشد دوتاش بعد یه دونه دیگه زدم منفی شد ولی ازمایش دادم مثبت بود 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜