2777
2789
عنوان

عمم😒😒

723 بازدید | 35 پست

بسیااار آدم مذهبی....

دیروز سر ارث و میراث شد گف باید دخترا نسبت ب پسرا یکسان سهم ببرن البته این عقیده منم هس باید عدالت باشه چرا باید مردا بالاتر از زنا باشن....

اما نکته اینجا میمونه ک وقتی به یه چیزی اعتقاد داری و دیگرانو بابت اینک مث تو نمازشون سر وقت نمیخونن سرزنش میکنی و ب یه کتاب اعتقاد داری دیگ باید ب تک تک نوشته هاش اعتقاد داشته باشی قرار نیس ک هر چی ب نفع نیس حذف کنی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قطعا که حکمتی در این قضیه بوده مثل این که پسر تنها نان آور یه خانواده بوده در ایام زمان پیامبر ولی دختر که شوهر داشته و از درآمد شوهر استفاده میکرده

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!

بعضیا از دین فقط حجاب و نمازشو یاد گرفتن 

خانواده همسر منم مذهبین خودمم مذهبیم ولی سر پول حقی ک شوهرم میخواست ازشون بگیره بابت طلبش 

خواهراش ک جا نماز اب میکشن چه حرفااا ک نزدن 

کلا ادمارو با مذهبشون قصاوت نکنید و بر اساس مذهبشون ازشون انتظار نداشته باشید 

هیلتر هم مسیحی بود ب ظاهر 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
حالا چون قراره به بابات مساوی با عمت سهم برسه ناراحتی! عمت درست گفته و مذهبی بودنش ربطی به این موضوع ...

ن اتفاقا خوشحالم چون خودم ب شدت مدافع حقوق زنهام و وقتی میبینم ک در حقشون اجهاف میشه خیلی ناراحت میشم...

و در ثانی داره....وقتی شما ب دیگران میگه ک باید ب یه کتابی اعتقاد داشته باشن باید ب تک تک جملات اون کتاب هم اعتقاد داشته باشی

بد میگم؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز