2777
2789
عنوان

عمم😒😒

723 بازدید | 35 پست

بسیااار آدم مذهبی....

دیروز سر ارث و میراث شد گف باید دخترا نسبت ب پسرا یکسان سهم ببرن البته این عقیده منم هس باید عدالت باشه چرا باید مردا بالاتر از زنا باشن....

اما نکته اینجا میمونه ک وقتی به یه چیزی اعتقاد داری و دیگرانو بابت اینک مث تو نمازشون سر وقت نمیخونن سرزنش میکنی و ب یه کتاب اعتقاد داری دیگ باید ب تک تک نوشته هاش اعتقاد داشته باشی قرار نیس ک هر چی ب نفع نیس حذف کنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا که حکمتی در این قضیه بوده مثل این که پسر تنها نان آور یه خانواده بوده در ایام زمان پیامبر ولی دختر که شوهر داشته و از درآمد شوهر استفاده میکرده

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!

بعضیا از دین فقط حجاب و نمازشو یاد گرفتن 

خانواده همسر منم مذهبین خودمم مذهبیم ولی سر پول حقی ک شوهرم میخواست ازشون بگیره بابت طلبش 

خواهراش ک جا نماز اب میکشن چه حرفااا ک نزدن 

کلا ادمارو با مذهبشون قصاوت نکنید و بر اساس مذهبشون ازشون انتظار نداشته باشید 

هیلتر هم مسیحی بود ب ظاهر 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
حالا چون قراره به بابات مساوی با عمت سهم برسه ناراحتی! عمت درست گفته و مذهبی بودنش ربطی به این موضوع ...

ن اتفاقا خوشحالم چون خودم ب شدت مدافع حقوق زنهام و وقتی میبینم ک در حقشون اجهاف میشه خیلی ناراحت میشم...

و در ثانی داره....وقتی شما ب دیگران میگه ک باید ب یه کتابی اعتقاد داشته باشن باید ب تک تک جملات اون کتاب هم اعتقاد داشته باشی

بد میگم؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز