2777
2789
اهوم چیکار کنم چجوری برخورد کنم

مشاوزه برو ، اولا زندگي سالم اونه كه بتونين حرفاتون رو باهم بزنين اگه گله اي هست مطرح كنين با زبان خوش، چون هي خودخوري كني از يه حا بالاخره ميزنه بيرون ، الان دلخوري هات گلوله برفه ولي جمع بشه ميشه بهمن خدايي نكرده و اوار ميشه رو زندگيت ، اگه فكر ميكني بدتر طلبكار ميشه امه بخواي انتظاراتت رو بگي يه مشاوز مجرب ايدا كن كه دوس و اشنا تست كردن قبلا ( چون بيسواد پر مدعا زياده ) باهم برين زوج درماني  

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شناختمش ولی عاشق هم بودیم مثلا قبل عقد ۵سال باهم بودیم بدون هم اصلا نمیتونیم خیلی همو دوس داریم ولی ...

پس فشار روشه 

اگه اين رفتارا رو زمان نامزدي نداشته پس الان مقطعي هستش ولي نبايد بذاري عادتش بشه كه سر شما داد بزنه 

مشاوزه برو ، اولا زندگي سالم اونه كه بتونين حرفاتون رو باهم بزنين اگه گله اي هست مطرح كنين با زبان خ ...

گله مو میکنم مشکل اینه حسوده فکرش درگیر اینه از بقیه عقب نمونه،

کل شب نخوابیدم توی اتاق خودمو زده بودم ب خواب چند بار اومد سر زد دید سردمه کولرو خاموش میکرد اینا ولی از یه خانواده‌ کاملا بدیه بد دهنن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️خیلی بد دهنن،،نمیدونم چجوری تغییرش بدم

گله مو میکنم مشکل اینه حسوده فکرش درگیر اینه از بقیه عقب نمونه، کل شب نخوابیدم توی اتاق خودمو زده ب ...

اگه اينطوري بُوده كه تغيير نميكنه ، هيچكس تا خودش نخواد تغييرنميكنه ، دنبال تغييرش نباش به اون صورت 

پس فشار روشه  اگه اين رفتارا رو زمان نامزدي نداشته پس الان مقطعي هستش ولي نبايد بذاري عادتش بش ...

دوران نامزدی هم فشار میاورد خونه بخره🤦🏻‍♀️خودش هیچی پول نداره فقط فشارشو من میبینم🤦🏻‍♀️گیر داده طلاتو بده من طلای منم پدر مادرم خریدن برام با ارزشه مامانم دادنی گفت این فقط برای توعه خدایی نکرده به مشکل برخوردی استفاده کن

اگه اينطوري بُوده كه تغيير نميكنه ، هيچكس تا خودش نخواد تغييرنميكنه ، دنبال تغييرش نباش به اون صورت& ...

همش تغصیر مادرشه انقد ک بد دهنه خیلی خیلی🤦🏻‍♀️اینم یکم عصبیه اخیر سرم زیادی داد میزنه

عقد رو كه الان هستن بايد تو نامزدي ميشناخت و قبل از عقد 

نه

میگن ازدواج کردن 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
هیچ فشاری نیست میخواد با صد میلیون پول ماشین بخره نمیتونه به خودش فشار میاره🤦🏻‍♀️تازه ۵ماهه ازدواج ...

خب ببین چقد سخته

درسته شغلش پشت سیستمه اما ایا حقوقش کفاف میده؟ 

من تایید نمیکنم بی احترامیای ایشونو تو زندگی مشترک هیچی جای احترامو نمیگیره در ارامش باهاش صحبت کن

بگو حیف زندگیمونه حیف منو توئه باید فقط بهم احترام بزاریم همو ببریم بالا

اما شمام چه تو قهر و دعوا غذا و صبحانشونو اماده کن

خب ببین چقد سخته درسته شغلش پشت سیستمه اما ایا حقوقش کفاف میده؟  من تایید نمیکنم بی احترامیای ...

نه کفاف نمیده چون هم ولخرجه هم بخاطر خونه و ماشین کلی خودشو توی قرض میندازه خیلی بهش میگم نکن فردا شاید خدایی نکرده پات شکست دوماه نشستی خونه کی میخواد قسط مارو بده گوش نمیده🤦🏻‍♀️همیشه همه کار میکنم براش چون قدرمو نمیدونه امروز گشنه موند ولی نمیدونم چیکار کنم