2777
2789
ای بابا شاید مشکلات و فشار زندگی روش  زیاده عزیزم چند ساله ازدواج کردین بچه دارین؟شغل همسرتون ...

هیچ فشاری نیست میخواد با صد میلیون پول ماشین بخره نمیتونه به خودش فشار میاره🤦🏻‍♀️تازه ۵ماهه ازدواج کردیم شغلش هم خوبه پشت سیستمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه توی عصبانیت بهم بی احترامی میکنه همیشه هم سر دعوا مون نه،سر بی احترامی‌هاش قهر میکنم محل نمیزا ...

ببین مرد ها حوصله کل کل ندارن 

واقعا با همه توانت از جدل و یکی به دو کردن دوری کن 

یه چیزی یه بار نهی کرد هی پافشاری نکن 

بنظرم این جور مواقع به جای یکی یه دو یکم سکوت خوبه

البته به شرطی که درست بشه طرف

نه سواستفاده کنه

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
قطعا درست حرف نزدن  اما ببین عزیزم واقعا فشار زندگی وحشتناک هست برای مرد  درک کن  ...

دلم میخواد خودم نفس بکشم جایی هم ندارم برم مامانمم دو کوچه بالا تره برم چی بگم؟بگم اومدم سه روز پیشتون بمونم ک چی 

ببین مرد ها حوصله کل کل ندارن  واقعا با همه توانت از جدل و یکی به دو کردن دوری کن  یه چی ...

مثلا توی سرچیای اینستاش یه زن لختی دیدم میگم این چیه قسم میخوره من نبودم همیشه هم اینجوریه هیچ وقت کاراشو گردن نمیگیره بهش گفتم حتی اگه سوتفاهم شده معذرت خواهی کن چند هفته‌س ذهنم درگیر اینه ناراحتم گفت مهم نیس😐

اگه اون شخص من باشم سريععععععع 

ولي اگه كسي در حق من باشه خير 

و تازه مثلا يكي در حق من ظلم كرده چهار سال بعد يكي همينكارو باهاش بكنه چيش به من ميرسه ؟ ، احتمالاطرف اصلانغهمه كه سزاي كاري بُوده كه با من كرده 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
دلم میخواد خودم نفس بکشم جایی هم ندارم برم مامانمم دو کوچه بالا تره برم چی بگم؟بگم اومدم سه روز پیشت ...

باید تو دوران عقد آزمایشش می کردی! 

قطعا مامانت نگران میشه 

صبح تا شب برو بمون سر بزن اما نه اینکه شب هم اونجا بخوابی چون نگران میشن 

و وقتی فشار روش هست سکوت سکوت سکوت

کمتر مردی میاد میشینه از فشاراش میگه

این سکوت برای اینه زندگیت متشنج نشه 

البته نباید سواستفاده کنه 

یعنی بی احترامی ها بیشتر نشه ما میخوایم آروم تر بشه 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
باید تو دوران عقد آزمایشش می کردی!  قطعا مامانت نگران میشه  صبح تا شب برو بمون سر بزن ام ...

دوران عقد اولش خوب بود بعدش خودشو نشون داد قبل ازدواج هم چون باهاش دوست بودم میخواستمش خانوادم گفتن اگه بری پای خودته برگشتنی درکار نیس🤦🏻‍♀️توی عقد هم متوجه شدم عصبیه هرکاری کردم عقدم بهم بخوره ۵سال طولش دادم ولی نشد

باید تو دوران عقد آزمایشش می کردی!  قطعا مامانت نگران میشه  صبح تا شب برو بمون سر بزن ام ...

میخوام یه کاری کنم قدرمو بدونه،،بدون من نمیتونه هیچ کاری کنه مثلا صبحا خواب میمونه،تنهایی خونه بمونه دیونه میشه،یعنی هرچی بگم بدون من نمیتونه وابستگی داره

دلم میخواد خودم نفس بکشم جایی هم ندارم برم مامانمم دو کوچه بالا تره برم چی بگم؟بگم اومدم سه روز پیشت ...

ببين بايد قبل از عقد و تو نامزدي حسابي محك ميزديش! اما به هر حال خونه ات رو ول نكن برو 

عقد رو كه الان هستن بايد تو نامزدي ميشناخت و قبل از عقد 

عقد رو كه الان هستن بايد تو نامزدي ميشناخت و قبل از عقد 

شناختمش ولی عاشق هم بودیم مثلا قبل عقد ۵سال باهم بودیم بدون هم اصلا نمیتونیم خیلی همو دوس داریم ولی جدیدا اون خیلی به خودش فشار میاره همه چی میخواد مثلا با صد تومن پول ماشین میخواد 🤦🏻‍♀️بهش میگم به خودت فشار نیار ولی احساس میکنم خودشو با یکی مقایصه میکنه حتما ماشین میخواد