2777
2789

نمیدانم

اطلاعی ندارم 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکم ب منم کمک کنین😞

چی شده عزیز

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
زیادی بزرگش نکردین؟؟؟؟ خیلی احترام نزاشتین گاها با رفتار خودمون یکیو هی باد کردیم بعد دیگه از بس با ...

اره پدر و‌مادرش خیلی بزرگش کردن

به همه بی حرمتی کرده ۲۲سالشه پولداره هممونو سکه یه پول میکنه

چی شده عزیز

دیشب با همسرم یکم بحث کردم تغصیر اون بود حتی معذرت خواهی نکرد یعد یک ساعت یه کاری ازم خواست گفتم گناه داره رفتم کمک سرم داد زد بدردنخور😞😞😞خیلی ناراحت شدم مل شب گریه کردم نخوابیدم ،،اینم بگم انقد ناراحت بودم شامم نپختم نهار امروزشم نزاشتم ببره سرکار گفتم ساید قدرمو بدونه نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد برم یجا چند روز استراحت کنم تا در نبودم قدرمو بدونه نظرتون چیه

دیشب با همسرم یکم بحث کردم تغصیر اون بود حتی معذرت خواهی نکرد یعد یک ساعت یه کاری ازم خواست گفتم گنا ...

همیشه در عصبانیت این جور حرف میزنن؟ 

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
دیشب با همسرم یکم بحث کردم تغصیر اون بود حتی معذرت خواهی نکرد یعد یک ساعت یه کاری ازم خواست گفتم گنا ...

ای بابا

شاید مشکلات و فشار زندگی روش  زیاده عزیزم

چند ساله ازدواج کردین بچه دارین؟شغل همسرتون چجوریه

با مغرور بودن و خودش رو از همه بالاتر دیدن در حق خودش ظلم میکنه ، پس احتمالا تقاص هم نداره 

ولی ظلم در حق  دیگران اگر کرده باشه حتما تقاص پس میده

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

همیشه در عصبانیت این جور حرف میزنن؟ 

همیشه توی عصبانیت بهم بی احترامی میکنه همیشه هم سر دعوا مون نه،سر بی احترامی‌هاش قهر میکنم محل نمیزارم ولی خیلی ناراحت میشم اوایل ازدواجمونه همه کار براش میکنم بعضی وقتا صبح زود بیدار میشم نهارشو میزارم صبحونه میزارم بعد بهم میگه بدردنخور خیلی بهم زور اومد

قطعا درست حرف نزدن 

اما ببین عزیزم واقعا فشار زندگی وحشتناک هست برای مرد 

درک کن 

آروم شد باهاش صحبت کن 

کسی که بخواد درست بشه کاری به این دور شدن نداره