2777
2789
نه میگن ازدواج کردن 

نه منظورم اين بُود كه عقد همون ازدواجه،  بايد قبل از عقد و توي نامزدي همو بشناسن ، بعد از عقد فأيده نداره چون اسم طرف اومده تو شناسنامه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همش تغصیر مادرشه انقد ک بد دهنه خیلی خیلی🤦🏻‍♀️اینم یکم عصبیه اخیر سرم زیادی داد میزنه

جدي برخورد كن ، براش حد و مرز تعيين كن كه فلاني اجازه نداري با اين لحن با من صحبت كني 

دوران نامزدی هم فشار میاورد خونه بخره🤦🏻‍♀️خودش هیچی پول نداره فقط فشارشو من میبینم🤦🏻‍♀️گیر داده ...

تو طلا بدي اونچه ميخره به اسم تو هم خواهد بُود ؟ 

مردای ایرانی رو ک میشناسی عالمو ادم مریضن باید برن دکتر فقط خودشون سالمن

شاید شما هم جایی مسیرو اشتباه رفتی ...محبت بی جا یا هرچی

مردای ایرانی همه بد و اینجوری نیستن خوبم دارن 

نه منظورم اين بُود كه عقد همون ازدواجه،  بايد قبل از عقد و توي نامزدي همو بشناسن ، بعد از عقد ف ...

هی میاد میگه فلان دوستم خانمشو فرستاده مشاوره ولی خودش نمیره مثلاً مشکل از خانم است تن تن میگه منو بفرسته مشاوره درحالی که اون عصبیه داد میزنه

فکرم خیلی درگیره همیشه بهش میگم با احترام حرف بزن فدا روزی جلوی بچه سرم داد بزنی بچه هم میشع یکی مثل ...

بچه دار فعلا نشو 

جدي برخورد كن ، براش حد و مرز تعيين كن كه فلاني اجازه نداري با اين لحن با من صحبت كني 

همیشه اینجوری میکنم میاد معذرت خواهی میکنه هدیه میخره قول میده زار آخرشه همیشه هم میگه دست خودم نیست،،،کلا عصبیه سر هر بحث با هرکس سرش داد میزنه میگم نکن زشته سر منم کیزنه بعدش بهش میگم میگه نه من سر کسی داد نزدم😞😐

تو طلا بدي اونچه ميخره به اسم تو هم خواهد بُود ؟ 

خونه رو چون نصف نصف پول گذاشتیم شریکیم ،،از دماغم درمیاره همیشه میترسه بالا بکشم ماشینم گفت بیا کمک کن به نامت کنم ولی احساس کردم میخواد ازم حرف بکشه گفتم نمیخوام مگه من مادی‌ام چون قشنگ فهمیدم میخواد ازم حرف بکشه ببینه چ فکری دارم

همیشه اینجوری میکنم میاد معذرت خواهی میکنه هدیه میخره قول میده زار آخرشه همیشه هم میگه دست خودم نیست ...

خب آگاه نيست به رفتارش ، به نظرم جتما تحقيق كن يه روان شناس درست خسابي پيدا كن با هم برين پيشش 

شاید شما هم جایی مسیرو اشتباه رفتی ...محبت بی جا یا هرچی مردای ایرانی همه بد و اینجوری نیستن خوبم د ...

من فقط دلسوزم همین نمیزارم خار تو دستش بره نمیزارم کسی ناراحتش کنه نمیزارم گشنه بمونه همه کارش کمک میکنم چون نکنمم ناراحت میشه 

خونه رو چون نصف نصف پول گذاشتیم شریکیم ،،از دماغم درمیاره همیشه میترسه بالا بکشم ماشینم گفت بیا کمک ...

چه ربطي به مادي بودن داره ؟ اشنباه فكر ميكنن ! زندگي مشتركه و بايد به اسم هر دو باشه اين غيرت مردو ميرسونه 

بچه دار فعلا نشو 

نه اصلا نمیتونم به خودشم گفتم نمیخوام اونم نمیخواد احساس میکنم خودشم میدونه حوصله بچه نداره،،،الان خودش مثل بچه رفتار میکنه هرکس بگه بالا چشمت ابروعه داد میزنه

چه ربطي به مادي بودن داره ؟ اشنباه فكر ميكنن ! زندگي مشتركه و بايد به اسم هر دو باشه اين غيرت مردو م ...

میدونم من خودمم افکار اینجوریه ولی احساس کردم وسط بحث دنبال یه چی بود ک بیشتر دعوا کنیم