2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا بیاین🌹🥲

163 بازدید | 18 پست

ممکنه آزمایش منفی باشه ولی  باردار بود؟؟ 

کسی اینجوری بوده؟؟ 

بی بی چک مثبت ازمایش منفی 

البته من ۳ روز قبل از پری ازمایش دادم 

ممکنه هنوز نطفه باردار نشده باشه؟؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بذار یک هفته بعد تاخیر دوباره برو آزمایش‌....چند وقت اقدامی؟ علائم چی داری

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پریودت گذشت دوباره برو  چون گفتی بیبی مثبته شک کردم

بی بی چکم هاله انداخته 😔ولی آزمایشم کلا منفی بود حتی بتام صفر بود  دیروز ازمایش دادم ۳ روز قبل از پریودیم 

ممکنه آزمایش اشتباه باشع؟؟

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
بی بی چکم هاله انداخته 😔ولی آزمایشم کلا منفی بود حتی بتام صفر بود  دیروز ازمایش دادم ۳ روز قبل ...

اینو نمی‌دونم ولی از پری گذشت یه بارم برو 

من دو هفته گذشته بود رفتم 

فکر کردم بخاطر کیست پریود نمیشم 

باید از پریودت بگذره اصولاً بری 

حتی بیبی هم درستش اینه از پری گذشت بزنی گلم ❤️

متاهل🧿❤️
بذار یک هفته بعد تاخیر دوباره برو آزمایش‌....چند وقت اقدامی؟ علائم چی داری

من دیروز آزمایش انجام دادم ۳ روز قبل از پریودی 

من ماه اولمه اقدامم سمت راست شکمم خیلی درد میکنه و حس میکنم تخم دانم تیر میکشه و کمرم به شدت درده و سر درد بدی دارم   و زود به زود دستشوییی دارم

ممکنه باردار باشم؟ ولی آزمایش اشتباه باشه؟ 

اینو نمی‌دونم ولی از پری گذشت یه بارم برو  من دو هفته گذشته بود رفتم  فکر کردم بخاطر کیس ...

بله ممنون از راهنماییت عزیزم❤  

من دیروز آزمایش انجام دادم ۳ روز قبل از پریودی  من ماه اولمه اقدامم سمت راست شکمم خیلی درد میک ...

منم یک هفته مونده به موعدم درد تخمدان راست و کمر و زیر دل دارم.....

نمیدونم عزیزم چند روز صبر کن دوباره تکرار کن انشالله که باشی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
منم یک هفته مونده به موعدم درد تخمدان راست و کمر و زیر دل دارم..... نمیدونم عزیزم چند روز صبر کن دو ...

من با امضات گریم گرفت😭😭

ازمایش درسته عزیزم 

یعنی واقعا منفیه؟

اره تاپیکای منو ببین. پره از بی بی چک مثبت و آزمایش منفی

ایشالله هرکی نی نی میخواد خدا بهش زود بده❤🙏🏻