2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

339 بازدید | 46 پست

دخترا من سه دوره اس داروی محرک دارم مصرف میکنم. متفورمین .لتروزول .امپول رشدتخمک همون امپول اچ ام جی. دوماه قبل روزه تخمک گذاری درد زیادی داشتم میفهمیدم ازاد شده. این ماه باز دارو استفاده کردم ولی اون درده ماه های پیش رو نداشتم روزه ۱۴سیکلم. اقدام کردم چندبار. ولی میترسم تخمک ازاد نشده باشه. این ماه چه گاهی فقط کناره دلم تیر میکشید و یکم نفخ. این سه ماه امپول ازادسازی نزدم .دوماه اول خودش ازاد شد. استرس دارم الان  .علائم کیست چیه

کیست فکر کنم موقع پریود خیلی درد داری و خونریزیت شدیده پریوداتم خیلی نامنظمه نفخ از علائم بارداریه انشالله که بارداری عزيزم ❤️

👫🐕 خدایا کمکم کن امانت‌دار خوبی باشم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو متفورمین و لتروزول مصرف کردم البته متفورمین ۱۰۰ تا نوشت ک فعلا ۴۰‌تاشو خوردم ولی لتروزول دو ماه بود ک تموم شد و باردار هم نشدم 

امپول ازادسازی خیلی توی بارداری تاثیر داره اگر این ماه باردار نبودی امپولو بزن ک دیگ باردار شی و راحت شی 

منم مثل تو متفورمین و لتروزول مصرف کردم البته متفورمین ۱۰۰ تا نوشت ک فعلا ۴۰‌تاشو خوردم ولی لتروزول ...

اره اگه این ماه نگیره دیگه میرم امپول ازادسازی میزنم. لامصب خیلی گرونه امپولش. دونه ای ۴۰۰ هزاره. شایدم لازم باشه دوتا بزنی میشع ۸۰۰.  دفترچه ام بیمه سلامت روستایی.دکتری ک میرم پیشش سیستم نداره ک برام ثبت کنه تو دفترچه ام نمیدونم چی کنم

اره اگه این ماه نگیره دیگه میرم امپول ازادسازی میزنم. لامصب خیلی گرونه امپولش. دونه ای ۴۰۰ هزاره. شا ...

اره گرونه الان دیگ همه چیز گرون شده شرایط اقتصادی داغونه 

جای دیگ ثبت سیستمش نمیکنن برات ؟

تو دفترچه داری؟. اقدام روزای تخمک گذاری کردی؟

اره بیمه تامین اجتماعی دارم 

اره توی روزای ۱۲. ۱۴. ۱۶. ۱۸ سیکلم اقدام داشتم ی روز در میون 

سیکلم ۳۰ روزس و امروز موعد پریودمه قبلا تنبلی تخمدان داشتم و درمان کردم و زیر نظر پزشکم 

اره بیمه تامین اجتماعی دارم  اره توی روزای ۱۲. ۱۴. ۱۶. ۱۸ سیکلم اقدام داشتم ی روز در میون  ...

دکترت گفت این شبای زوج اقدام کنی؟ بیبی چک نزدی الان ببینی حامله ای یا نه؟

دکترت گفت این شبای زوج اقدام کنی؟ بیبی چک نزدی الان ببینی حامله ای یا نه؟

اره دکتر گفت این روزا اقدام کنم چون روزای تخمک گذاریه 

ن والا منتظرم ببینم تا اخر شب پریود میشم یا ن 

ولی دل و کمرم خفیف درد میکنه