2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریود شدی یا نه؟

اره بعد ۹ روز تاخیر با شوهرم رابطه داشتیم یهو خون قهوه‌ای اومد و کم کم زیاد شد رفتم سونو گفت هیچ مشکلی نداری ساک بارداری هم نیس ولی پریودم طبیعی نبود هم رنگش هم مقدارش هم مدت زمان خونریزیم کم بود در حد ۳ روز بود ولی باردار نبودم بعید میدونم باشم دکتر سونو گفت بتا بده شاید خارج رحمی باشه ولی من ن درد داشتم ن اذیت شدم برای همین بتا ندادم اخه تستام هم منفی میشدن اگر هم خارج رحمی بود خیلی درد میکشیدم 

یا خودت تخمک ازاد نمیکنی یا شوهرت اسپرماش ضعیفن 

شوهرم واریکوسل عمل کرده قبلا.خوب شده بود اخرین ازمایشش فقط مورفولوژی ۲درصد بود.دیگه فعلا ازمایش نداده تازگیا .اونوقت بدش میاد پول سونوگرافی و امپول ازادسازی تخمک بده

بیکارم هست. نه خونه داریم نه ماشین. زده به سرم یا طلاق بگیرم یا خودکشی کنم راحت شم.وقتی یه بچه هم نتونه بهم بده چرا خودمو بدبخت کنم. 

شوهرم واریکوسل عمل کرده قبلا.خوب شده بود اخرین ازمایشش فقط مورفولوژی ۲درصد بود.دیگه فعلا ازمایش نداد ...

من نمیشناسمت و ندیدمت ولی مثل ی خواهر بهت میگم وقتی شوهرت شرایطش اینه چرا میخوای بچه دار شی چرا ی بچه‌ ب دنیا بیاری هر چیزی ک دلش بخواد شوهرت براش نگیره و عقده‌ای بزرگ شه تو میگی پول نمیده برای امپول و دارو اگر خدایی نکرده مشکلی توی بارداریت پیش بیاد باز میخواد پول نده ؟؟ خودکشی کردن مسخرس اصن نباید بهش فکر کنی وقتی شوهرت براش هیچی مهم نباشه وقتی مهم نیس ک چطور زندگی رو بچرخونه و بیخیاله تو چرا ب خودت ضربه بزنی و خودکشی کنی ؟؟؟ک شوهرت راحت شع ؟؟ ک نون خور نداشته باشه ؟؟؟ اصن فکر خودکشی رو از سرت بیرون کن و ارزش خودتو بدون ،، برای بچه دار شدن تصمیم اساسی بگیر 

ببخشید اگر حرفی چیزی گفتم ک ناراحتت کرده باشه حق دخالت توی زندگیت هم ندارم فقط ناراحت شدم اسم خودکشی رو اوردی 

از قبل ازدواج بیکار بوده ؟؟ مگه چند ساله ازدواج کردین ؟؟