2777
2789
عنوان

شوهره هرزم گفت خوب تو هم چت کن

119 بازدید | 2 پست

۱۲ ساله ازدواج کردیم اوایل یبار دیدم با زنی چت معمولی کرده بود در حد یساعت بخشیدم تموم شد الان چندین ماهه هرهفته میبینم به یه دختر کامنت قلب گذاشته به اون یکی آتیش به این یکی گفته تروخدا بیا دوس شیم و.... دیگه طاقتم طاق شد بصورته فرمالیته با پسری چت کردم عمدا گوشی رو گذاشتم جلوش ببینه و دست از کاراش برداره برگشت گفت دیدی خودتم هرزه ای خوب چت کن بجهنم با چتای منم کار نداشته باش انگار اصلا خوشش اومد من با یکی چت کنم کاری با اونم نداشته باشم میگه مگه باهاشون بیرون رفتم چته دیگه کردم حوصله توضیح ندارم ولی یه درصدم شرایطه طلاق ندارم

همین دقیقا ازت میخواد که مشغول باشی بیخیالش بشی و کلا اشتباه کردی چت کردی تا ببینه میگی شرایط طلاقم نداری ولی این شخصم انگار پرو شده و احترام متقابل رو ندارین سخته درست بشه

افلاطون سابق 😌                                                      قشنگا فا ل گرفتن خیلی انرژی میبره شاید شما بگین چند تا کارت میکشی ولی اینطور نیست لطفا درخواست فا ل رایگان نکنید مگر اینکه خودم بخوام به کسی جواب بدم ۰۹۹۰۳۹۳۷۸۵۴
همین دقیقا ازت میخواد که مشغول باشی بیخیالش بشی و کلا اشتباه کردی چت کردی تا ببینه میگی شرایط طلاقم ...

خوب چیکار میکردم دارم آتیش میگیرم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.