2777
2789
عنوان

شوهره هرزم گفت خوب تو هم چت کن

282 بازدید | 12 پست

۱۲ ساله ازدواج کردیم اوایل یبار دیدم با زنی چت معمولی کرده بود در حد یساعت بخشیدم تموم شد الان چندین ماهه هرهفته میبینم به یه دختر کامنت قلب گذاشته به اون یکی آتیش به این یکی گفته تروخدا بیا دوس شیم و.... دیگه طاقتم طاق شد بصورته فرمالیته با پسری چت کردم عمدا گوشی رو گذاشتم جلوش ببینه و دست از کاراش برداره برگشت گفت دیدی خودتم هرزه ای خوب چت کن بجهنم با چتای منم کار نداشته باش انگار اصلا خوشش اومد من با یکی چت کنم کاری با اونم نداشته باشم میگه مگه باهاشون بیرون رفتم چته دیگه کردم حوصله توضیح ندارم ولی یه درصدم شرایطه طلاق ندارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم اشتباه کردی چت کردی نباید آتو بهش میدادی 

بنظرم برو مشاوره 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

😬

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

عزیزم توکلت بخدا باشه ،هیچ وقت سعی نکن بخوای اینجوری ادبش کنی یا انتقام بگیری حتی فرمالیته ،چون با ایشون فرق داری اونم زیاد.ایشونم چوب کاراش میخوره مطمن باش،فقط چرا شرایط طلاق ندارید

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
توچرا چت کردی کارت درست نبوده 

فقط خواستم بدونه منم میتونم ولی نمیکنم بخدا راجع یه چیزه الکی اونم به یارو گفتم چت الکیه و میخوام شوهرم بترسه همون لحظه هم بلاکش کردم اینم انگار خوشش اومد