2777
2789

من یه جا کادر میکنم خواهرمم باهام همکار هست یه همکار اقا داریم مهندسه به شدت ادم زیراب زن فضول و عنی هست ازش متنفرم متنفر صدام میکنه انگار عزرائیل صدام میزنه انقدر ازش بدم میاد 

رفته بودم مرخصی خواهرم شرکت بود بعد برگشته بود با خواهرم گفته بود خانم فلانی چرا خواهرت عین خودت نیس از لحاظ کاری خواهرمم گفته بود خواهر من اخلاقش اینه تو کار کسی سرک نمیکشه دیگ دهنش و بسته بود 

انقدر این ادم گوهه ما یه همکار داریم بدبخت ماهی یبار میاد برای رسیدگی به امور بهداشت به اونم برگشته گفته شما میای اینجا چیکار بیکاری کلا فضول همه هست این ادم اخه به تو چه اصلا استخدام کردن حقوق مفت بدن بهش به تو چه 

چ رفتاری کنم با این ادم بی محلی میکنم باز دم پر منه هر کاری میکنم یجور رو مغزم راه میره این

😂🤣🤣🤣

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا محلش نذار فکر کن وجود نداره ، اگه بالا دستته باش کل ننداز اصلا.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
يكبار محترمانه بگو مراقب صحبت كردنتون باشيد،مداخله گري رو بذاريد كنار وگرنه مجبور ميشم طور ديگه اي ر ...

یه لول از من بالاتره حتی یبار غیر مستقیم گفتم از کسی خوشم نیاد باهاش حرف نمیزنم 

تیکه بپرون بهش خفه شه  ، بعضی وقتا هم به کتفت نگیرش منم زیاد دیدم

ببین میاد سر میزم من حتی سرمو بالا نمیگیرم بهش سلام نمیدم باهاش حرف میزنم بهش نگا نمیکنم نمیدونم چرا انقدر گوهه که اومده به خواهرم اینجوری گفته