اینجا شنیدم میگن به بعضیا ۳۰۰ به بعضیا هم ۴۰۰ میدن
تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدمهای سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
خانما یه سوال 😐🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️تروخدا اگه تجربه دارید به منم یاد بدید
مثلا تمامه خرج هارو همسرم میده (ارایشگاه . لباس . باشگاه و.....)و هر زمان پول لازم داشته باشم برام میفرسته و همیشه پول دستم هس بنظرتون پول جدا گانه هم باید بگیرم ؟؟؟یا غیر اخلاقی هس ؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خانما یه سوال 😐🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️تروخدا اگه تجربه دارید به منم یاد بدید مثلا تمامه خرج ها ...
به نظرمن باید هرماه یه مبلغی قراربده که واریز کنه بدون اینکه بگی پول بریز فلان چیزومیخام بگیره من به شخصه خوشم نمیاد هردفعه بگم ماه به ماه بریزه حالا هرچقدر درکنار خرجایی ک میکنه یا یه شری چیزارو بگو ماهیانه بریز خودم پول ارایشگاهمو میدم مثلا میگماا❤️