بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خرجی که نمیدن به زن یارانشم میگیرن😐😐😐اشکال نداره عزیزم به جاش توشوهرکردی این خیلی دستاورد بزرگیه
جمله آخرت کنایه بود؟ چقدر بد گفتی
تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدمهای سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
سلام دوستان من شوهرم از لحاظ خرید کم نمیزاره اما خرجی هنوز نمیده چون کارثابت نداره هنوز کارنمیکنه تازه رفتیم سررندگیمون اما باباش پولداره اما خسیسه مامشکلات دگ داریم😞شکاکه خیلی عصبیه همش سرچیزای چرت دعوامیکنیم منم ادم عصبی شدم خوشم نمیاد حرف بزنه جوابشوندم چون حرف زورمیزنه حرفاش خیلی بی منطقه نمیدونم چیکنم ۴ساله عقدیم
مثلا برجی چقدر بگیرم ؟؟ جدا از تمامه خرج هام مثلا لباس اینا پول ارایشگاه و.......چقدر انصافی هس ؟
بستگی به حقوق شوهرت داره همشو قایمکی پس انداز نکن نصفشو تو رو پس انداز کن بعدش بیشتر شد ببیچر طلای چیزی بخر نصف دیگه هم قایمکی که اونم نگو کلا بهش میدونی مرداد بعضی وقتا نامرد میشن
عزیزم نگفتم ماهی 60 تومن گفتم از زمستون ارسال اینقد پس انداز کردم
به هرحال مبلغ زیادیه نوش جونتون شغل همسرتون چیه؟
تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدمهای سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.