2777
2789
عنوان

شوهرم 😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 9208 بازدید | 139 پست
یارانه چنده؟؟من ۴ ساله مزدوجم‌یارانم جدانکردم

اینجا شنیدم میگن به بعضیا ۳۰۰ به بعضیا هم ۴۰۰ میدن

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

خانما یه سوال 😐🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️تروخدا اگه تجربه دارید به منم یاد بدید 

مثلا تمامه خرج هارو همسرم میده (ارایشگاه . لباس . باشگاه و.....)و هر زمان پول لازم داشته باشم برام میفرسته و همیشه پول دستم هس بنظرتون پول جدا گانه هم باید بگیرم ؟؟؟یا غیر اخلاقی هس ؟؟

اگه بگیرم چقدر بگیرم ؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خانما یه سوال 😐🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️تروخدا اگه تجربه دارید به منم یاد بدید  مثلا تمامه خرج ها ...

به نظرمن باید هرماه یه مبلغی قراربده که واریز کنه بدون اینکه بگی پول بریز فلان چیزومیخام بگیره من به شخصه خوشم نمیاد هردفعه بگم ماه به ماه بریزه حالا هرچقدر درکنار خرجایی ک میکنه یا یه شری چیزارو بگو ماهیانه بریز خودم پول ارایشگاهمو میدم مثلا میگماا❤️

o
جدا گانه دیگه چیه همون که بهت میده رو پس انداز کن دیگه  

خب خرج میشه 😂🤦🏻‍♀️طبق اصول و نیازم میده بیشتر که نمیده مثلا سرماه یه پولی میفرسته میگه خرج قر و فرت 

یعنی بهش نگم خرجی جدا گانه از همه چی باید بهم بدی ؟؟؟

ماکه همون یارانه هم نداریم چی بگیم شوهرمم دیروز گفت تا اخر ماه فقط یه تومن داریم، شیر خشک باید بشه پ ...

ببخش ولی من بودم میگفتم مگع تا آخر ماه تو مردی

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
خانما یه سوال 😐🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️تروخدا اگه تجربه دارید به منم یاد بدید  مثلا تمامه خرج ها ...

منو شوهرم باهم از ی کارت استفاده میکنیم یعنی کل دارایییم توی کارته ک دست جفتمونه من پولی نمیگیرم ازشوهرم چون کارت دستمه اون مال جفتمونه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚