2777
2789
عنوان

شوهرم به هر کی واسطه میشه ...

2251 بازدید | 80 پست

به اختلاف خوردیم چن‌ماهه قهریم (حالا دلیل چرا ولش ،بیشتر دخالت این اون کدورتا)

چن نفری واسطه شدن  یه مدت باهاشون حرف میزنع 

به جای اینکع به فکر حل مشکل باشع 

همش داره بهونه‌میاره

الان یه نفر واسطع شد 

با م حرف زد گفتم فلان رفتار تموم کنه من دیه مشکلی ندارم 

ولی اون نه هی میگ فلان شد بهمان شد. مامانش اینجوریع . باباش اونجوریع 

گیر دادع بع واسطه و مشکلات میگع 

خودم فهمیدم منظورش اینه  کع بیا  توافقی مارو جدا کنه 

ولی کسی نمیاد جلو بگع اره طلاق بگیرید تموم کنید 

همه‌میگن حلش کنین 

خیلی دلم شکستع از شوهرم 😔خدا به دلم نگاه کن چقد مچاله شد 

چرا هیچ تلاشی نمیکنه  بدم میاد ازش . حیف اون ایه قران ک بینمون خوندن محرممون کردن

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جداشووووووووو

بدون حق حقوق نمیخام من زندگیم دوس داشتم 

اون نمیخاد چرا راهت ولش کنم 

خودش بره دادگاه بگ زنم نمیخام

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
بدون حق حقوق نمیخام من زندگیم دوس داشتم  اون نمیخاد چرا راهت ولش کنم  خودش بره دادگاه بگ ...

اون موقع اذیت میشیااااا

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
نمیخواد ادامه بده 

اخه چرا 

نمیخوام تعریف از خودم بکنم 

ولی مثل من بخدا گیرش نمیاد 

😑چرا اخه داره منو خراب میکنه 

موقعیت ازدواج من از مجردب تا الان زمین تا آسمون فرقش شده 

اخه یک سالهههه ازدواج کردیم

تو چند ساله ای اون چند سالشه؟

۲۰ ۳۲

منم همین شرایطو داشتم دوسه بار قهر کردم الانم دارم جدا میشم دقیقن مث شرایط تو وابسته به مادرش بود

ولی خب طلاق راه اخره اگه میاد برو مشاوره منکه مادرشوهرم گف من خودم مشاورم نمیزارم پسرم بیاد مشاوره مگه دیونس

اون موقع اذیت میشیااااا

نمیدونم دو راه داره 

یا اینکه خودم با تمام وجودم طلاق بخوام توافقی ردش کنم 

یا بمونم حقم ازش بگیرم 

کاش جامون برعکس بود من نمیخاستم اونو راحت میرفتم 

اخه چرا  نمیخوام تعریف از خودم بکنم  ولی مثل من بخدا گیرش نمیاد  😑چرا اخه داره من ...

دلایلشو خودتون دوتا فقط میدونین 

دونفر ممکنه هر دوعالی و ماه باشن ولی باهم سازگار نباشن 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
منم همین شرایطو داشتم دوسه بار قهر کردم الانم دارم جدا میشم دقیقن مث شرایط تو وابسته به مادرش بود و ...

من وابسته بع مادرش ننیس

ولی خب وابستع به کس دیگس سرش بحث داریم هوف یع اشنا

من وابسته بع مادرش ننیس ولی خب وابستع به کس دیگس سرش بحث داریم هوف یع اشنا

حالا این آشنا ک داری میگی اینقدر تاثیرگذارِ تو زندگیتون ک کار و ب اینجا کشیده؟ میشه یکم توضیح بدی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چون خودشون خرابن دوس دارن بقیرو خراب کنن

امان ازشون 

هیچ به فکر حل نیستن اصلا من‌میگم مشکل منم

بیاد باهام حرف بزنه  بگ فلان رفتارت عوض کن من میخام اینجوری باشی 

اصلا درک نمیکنم یه زن بگیرن یهو بگن نمیخامش من انتخاب همسرم بودم خودش منو انتخاب کرد