2789
عنوان

اسباب کشی

167 بازدید | 27 پست

اول شهریور باید از این خونه بریم هنوز هیچ کاری نکردم اصلا حس ندارم تو یک سال اخیر این سومین اسباب کشی که داریم🤦‍♀️ این همه وسیله رو کی جمع میکنه آخه🥴🙃

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اسباب کشی خره😩

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا سه بار؟؟؟

یک بار مادرم پارسال تیرماه 

یک بار خودم آبان 

الان دوباره خودم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خیلی خیلی 

تازه من تنها بودم  

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من که شیش ماهه سزارین کردم دهنم سرویس شد تواسباب کشی.....الهی هرچی صاحب خونه بی انصافه مستاجر بشه....خونه هاشونو به قیمت خون باباشون رهن میدن....پارسال یه خونه بودیم ۲۰ میلیون ۲ میلیون برا امسال گفت که ۱۵۰ میلیون رهن کامل نداری پاشو....مجبور شدیم‌تخلیه کنیم....هی خدااااا

چرا تو یک سال سه بار جا به جا شدی

یک بارش برای مادرم بود 

خونه گرفتیم طرف گفت چند سال میتونید بشینید سر سه ماه خونه رو فروخت مالک جدید هم گفت پدر مادرش پیر و مستاجرن میخوان بیان اینجا اگر میشه زودتر تخلیه کنیم ماهم دیدیم زودتر بریم بهتره بچه مدرسه ای داریم و...

تازه من تنها بودم    

منم تنهام والا کسی رو ندارم این موقع ها...

ان شاء الله شما هم صاحب خونه بشید.. یادمه طی دو سال ۴مرتبه نقل مکان کردم...دلم می‌خواست از طبقه ی ب ...

الهی آمین 

خیلی سخته واقعا

منم تنهام والا کسی رو ندارم این موقع ها...

عزیزم 🥹

یک بارش برای مادرم بود  خونه گرفتیم طرف گفت چند سال میتونید بشینید سر سه ماه خونه رو فروخت مال ...

خدایی سخته من که از وسایلم بدم اومده.هرچی برا دم دست لازم دارم برداشتم باقیش تو کارتن چیدم تواتاق