2777
2789
عنوان

اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 27 پست
من که شیش ماهه سزارین کردم دهنم سرویس شد تواسباب کشی.....الهی هرچی صاحب خونه بی انصافه مستاجر بشه... ...

هر جا رفتیم دقیق نسبت به پارسال دوبرابر شده بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خدایی سخته من که از وسایلم بدم اومده.هرچی برا دم دست لازم دارم برداشتم باقیش تو کارتن چیدم تواتاق

الان کلی گفتیم به مالک که خونه رو نمیخوای بفروشی سر سال نگی گفته نه اما خدا فقط میدونه بنده هاش چی تو سرشون هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رحم ندارن بخدا.شوهرم کارگره از کجا بیاره ۱۵۰ میلیون بدیم رهن .....چشام پر اشک میشه به حال و روز زند ...

عزیزم خدابزرگه انشالله خیلی زود صاحب خونه بشی❤️

به خدا همیشه برای همه بودم

میفهممت 

همیشه برای خودشون ازت توقع دارن ولی نوبت ماک میرسه...... 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
میفهممت  همیشه برای خودشون ازت توقع دارن ولی نوبت ماک میرسه......

پارسال که اسباب کشی کردم همون روز تو اون همه کار دو نفر از نزدیکها بعد اسباب کشی اومدن که یک موقع ما نخوایم بریم شب خونه اش ولی کاری داشته باشن اون وقت وظیفه ماست که بریم و انجام بدیم

پارسال که اسباب کشی کردم همون روز تو اون همه کار دو نفر از نزدیکها بعد اسباب کشی اومدن که یک موقع ما ...

اره عزیزم متاسفانه دوره بدی شده 

من با اینکه هیچوقت از کسی توقع ندارم ولی نمیدونم چراااا همه فقط ازمن توقع دارن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اره عزیزم متاسفانه دوره بدی شده  من با اینکه هیچوقت از کسی توقع ندارم ولی نمیدونم چراااا همه ف ...

دقیقا همینن همیشه باید برم برای همه کارشون ولی نوبت خودم که میشه هیچی نمیگن تازه بگی میگن چرا نگفتی ما از کجا بدونیم

دقیقا همینن همیشه باید برم برای همه کارشون ولی نوبت خودم که میشه هیچی نمیگن تازه بگی میگن چرا نگفتی ...

توهم مث خودشون باش عزیزم

سلام عزیزم خوبید ببخشید یه جا نوشته بودید عمل اسلیو انجام دادید میشه چنتا سوال دارم تونستید جواب بدی ...

سلام ممنونم بفرمایید در خدمت هستم