بچه ها من دیروز بدون توجه خربزه و عسل خوردم این پست رو زدم برای کسایی ک این اتفاق برای خودشون یا بچه هاشون نیفته . حتما یه روزی یکی پیدا میشه ک اینو بخونه و از استرس و ترسش کم بشه . من دیشب اتفاقی حواسم نبود خربزه و عسل با هم خورده بودم . وقتی متوجه شدم خیلی ترسیدم چون از بچگی شنیدیم خربزه با عسل بخوری =مرگ . منم انقد استرس داشتم ک تب و لرز شدید گرفته بودم . خواستم بگم اگر تو هم اینجوری شدی و حالا خیلی ترسیدی بدون ی دل درد خفیف یا متوسط میگیری و تموم میشه نهایتا چند بار بالا میاری .من دیشب همش تو نت خوندم ک سنکوپ میکنم و میمیرم😑😑از ترس خوابم نمیبرد ... الان یک روز گذشته و حالم کاملا خوبه . گفتم بگم بهت اگر برای تو هم ی روزی پیش اومد نترسی و اتفاقی نیفته❤️
فک نمیکنم به این ترسناکی که میگن باشه😶طرف از ترس سنکوپ میکنه
مثل همونیه که هوا سرده بهش تلقین میکنن که گرمه
میمیره
پزشکی قانونی دلیل مرگشو گرما زدگی تشخیص میده
تلقین خیلی مهمه
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مامان بزرگ منم خورد شدیدا دلش درد گرفت فک نمیکنم به این ترسناکی که میگن باشه😶طرف از ترس سنک ...
اره من خودم از ترس داشتم سکته میکردم . دستور پاک انقد میلرزید تعادل نداشتم ☹️ تو نت خوندم قدیم با ترکیب عسل و خربزه دسته چاقو میساختن . گفتن پس صد در صد مردم 😑
اره من خودم از ترس داشتم سکته میکردم . دستور پاک انقد میلرزید تعادل نداشتم ☹️ تو نت خوندم قدیم با تر ...
😂😂😂حالا خوبه نی نی سایت تاپیک نزدی وگرنه دور از جون افقی میشدی
من یه بار تاپیک زدم درمان سکسکه بلدید یا نه؟
یکی بهم گفت فامیلمون با سکسکه فهمید سرطان روده داره لطفا سریعا خودتو به بیمارستان برسون پشت گوش ننداز
یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون