2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم لطفا ب هیچ عنوان یه چند وقت سردی نخور اگه اضافه وزن داری کمش بکن و پاهات گرم بپوشون

خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲‌‌.                                 امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا 

حتما به دکتر مراجعه کنید،  اما یک دلیل پا درد میتونه سردی بدن شما باشه بهتون پیشنهاد می‌کنم از گرمی جات یا سياه دانه با عسل استفاده کنید. 

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
اول ببین دلیلش چیه ، دردد چجوریه، بعد پی حلش باش 

دردها مگه باهم فرق دارند 

من قبل پریودی به شدت پاهام درد میکنه خودشم استخوان پام

نمی دونم چرا اینقدر درد دارن تازه قرص ویتامین دی و مولتی ویتامین می خورم 

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند
دردها مگه باهم فرق دارند  من قبل پریودی به شدت پاهام درد میکنه خودشم استخوان پام نمی ...

آره هر نوع دردی علتایی داره، هر قرصی نخور، ویتامین دی ماهی یک بار کافیه(اگر بدون تجویز پزشک باشه)

پیشنهادم طبق دردی که میگی هر شب قبل خواب قرص زینک بخور(خارجی) تا یک هفته امتحان کن خبرشو بهم بده، از داروخانه بگیر، اگر هم خواستی دایرکت پیام بده بعد یک هفته یا همینجا بهم بگو چه تغییری کردی

آره هر نوع دردی علتایی داره، هر قرصی نخور، ویتامین دی ماهی یک بار کافیه(اگر بدون تجویز پزشک باشه) پ ...

چشم عزیزم مرسی حتما امتحان میکنم و کاربریتون یادم می مونه 

آره بدون تجویز ماهی یه بار می خوردم 

به خدا دو سه هفته از قبل شروع میشه مث بدن درد کرونا که انگار استخوانا میشکستن 

از زانوهایم تا ساق پاهام درد می‌کنه 

فقط بگم قرص زینک خارجی؟!

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند