سلام، بچه ها گذاشتن لینک از یه سایت دیگه تو تاپیکمون ایراد داره؟
من به بن بست نرسیدم راهمو کج کردم،با تو مشکلی ندارم با خودم لج کردم،دنبال راه فرارم از تو نه از اینجا،میدونی فایده نداره بسه دیگه رویا،من خودم اسیر راهم تو اسیرم میشی، من نمیخوام توی سختی تو کنارم باشی.
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
من به بن بست نرسیدم راهمو کج کردم،با تو مشکلی ندارم با خودم لج کردم،دنبال راه فرارم از تو نه از اینجا،میدونی فایده نداره بسه دیگه رویا،من خودم اسیر راهم تو اسیرم میشی، من نمیخوام توی سختی تو کنارم باشی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام ببخشید شما تو ی تایپیک معنی ی عدد گفته بودین ممنون میشم جواب منم بدین دو نفر باهم رلن پس ...
سلام عزیزم جوابتو تو تاپیکت دادم، ببخشید خیلی وقت بود سر نزده بودم.