2777
2789
عنوان

بیاید خیلی واجبهههههه😭

792 بازدید | 35 پست

تو تاپیکای قبلیم نوشتم که برای ابطال س.ح.ر و بهتر شدن حال روحی چه کارایی میشه کرد . یکی از نزدیکانمون هست که متاسفانه اهل انجام دادن فرایض دینی نیست و اعتقادی نداره و انقدر وضعیتش بد شده که به جنون داره کشیده میشه کارش . اگر کسی رو میشناسید که اهل علم هست در زمینه مسائل ماورایی لطفا دریغ نکنید ثواب داره زندگی چند نفر داره خراب میشه بچه ها . فقط دعانویس نباشه یه ادم متدین و مسلط به علم ماورا باشه که بتونه کمک کنه شهرش هم مهم نیست می بریمش هرجایی ک باشه

وای یاد فیلم سجین افتادم 😟🎈 ان شاءالله خدا کمکش کنه

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایت الله میرزایی رو شنیدم کارش خوبه زنگ بزن موسسش تو نت سرچ کن

ولی یکم طول میکشه وقت زود نمیده شلوغه

البته تهرانه و حضوری انجام میدن فقط فک کنم

لطفا درخواست دوستی ندید

من ینفر رو میشناسم اهل تسنن هست و توی کرمانشاه زندگی میکنه باخوندن دعا که بهش رقیه شرعی میگن مشکلات سحرو جادو رو حل میکنه من خودم یه مشکلاتی دارم ولی چون راه دور هست نتونستم برم البته من تلگرامشون رو دارم واز توی همین نی نی سایت پیداکردم

من ینفر رو میشناسم اهل تسنن هست و توی کرمانشاه زندگی میکنه باخوندن دعا که بهش رقیه شرعی میگن مشکلات ...

خاهر منم درگیر جن ویا سحر وجادو شده دقیق نمیدونم چیه ولی مجنون شده میتونه خوبش کنه؟ادرسشو یاشمارشو میدی؟

خاهر منم درگیر جن ویا سحر وجادو شده دقیق نمیدونم چیه ولی مجنون شده میتونه خوبش کنه؟ادرسشو یاشمارشو م ...

من کانال تلگرامشو لینکشو میذارم خودشون میگن که تلاششون رو میکنن وبستگی به قوی بودن سحر داره و بعضی ها یکبار دعا میخونن براش خوب میشن بعضی ها تا دوسال طول کشیده و گفتن به هیچ وجه پیش دعانویس نباید برین چون همشون در اصل جادو گر هستن و بیشتر پای اجنه رو به زندگی باز میکنن