2777
2789
عنوان

کار بدی کردم گفتم پولم رو بده؟

151 بازدید | 13 پست

یکی از ما پول قرض کرد ۱۵۰ م قول داده بود بعد چهل روز بده ولی الان ۵ ماه شده 

حالا اون الان یه چیزی برای ما خرید ۲ م بعد زنگ زد گفت سریع ۲ م رو بریزید 

منم بهم برخورد گفتم من برا ۱۵۰ م سکوت کردم این برا ۲ م اینجوری می‌کنه

بهش گفتم ۲ م رو از بدهیت کم کردم تا آخر هفته ۱۴۸ م من رو بیار بده

حالا شوهرم میگه چرا اینجوری گفتی

بد گفتم یعنی؟

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کارو کردی. فقط بگو این پر رو کیت میشد؟؟ 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
شاید پولو داده ب شوهرت تو خبر نداری مگه میشه ۱۵۰میلیون بدهکار باشه انقد وقیحانه رفتارکنه

نه اون‌موقع شوهرم باهاش قهر بود و تازه آشتی کردن

از من پول گرفتن و سفته دادن بهم 

اگر پول رو به شوهرم میداد میومد سفته رو از من می‌گرفت 

خواهرشوهر

اها چون خواهرشه اینطوری گفته. 

حالا من موندم وقتی طرف خودش ۱۵۰میلیووووون بهتون بدهکاره برای چی حرف دو تومن خودشو میزنه اصن یعنی چی. واقعا بعضیا عقل ندارن. بگو حداقل سکوت میکردی تا به وقتش بجای ۱۵۰ م ،۱۴۸م پس بدی. این خنگ بازیا چیه دیگه

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
خواهرشوهر

خوب پس، تمام سوالات ذهنیم یهو حل‌شد، هیییچکس نمیتونه تالین حد وقیح باشه مگر خواهرچشوهری که از جانب برادرش پررو و هار شده باشه، فقط میتونم برات دعا کنم خدا صبرت بده بعدشم عقل ب شوهرت

اها چون خواهرشه اینطوری گفته.  حالا من موندم وقتی طرف خودش ۱۵۰میلیووووون بهتون بدهکاره برای چی ...

شوهرم گفت خودش به جای خواهرشوهرم پولم رو میده 

سود هم میده البته من از خواهرشوهرم سود نگرفتم و از هیچکس دیگه هم نمیخرم و نمیذارم پول نزول بیاد تو زندگیم 

ولی خب خیلیییی بهم برخورد