2777
2789
عنوان

پشیمون شدم یا استرس و اضطرابه؟؟؟؟

157 بازدید | 9 پست

۱ماه مونده به عروسیم اصلا دلم یه جوریه 

میخام بگم پشیمون شدم اصلا نمیدونم چم شده 

یا بخاطر اینه که از خانوادم میخام دور شم برم شهر دیگه 

شاید بخاطر اونه؟؟

البته حدود ۴۵ دقیقه راهمونه زیادم دور نیس البته دارن یه راهم میسازن میشه حدود ۲۰ دقیقه راه 

نمیدونم اصلا دل و دماغ هیچ کاریو ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فقط همین روزا اینطوری شدی و قبلا مشکلی نداشتی بخاطر استرس و دور شدن از خونوادته 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
اگه فقط همین روزا اینطوری شدی و قبلا مشکلی نداشتی بخاطر استرس و دور شدن از خونوادته 

اره هفته پیش مشکلی نداشتم بعد حساب کردم دیدم فقط ۵ هفته مونده از اون موقع دلم اصلا خوب نیس کم مونده بگم پشیمونم بیا طلاق بگیریم البته این اواخر حس میکنم همسرم بیشتر چسبیده به مامانش دلم اصلا قرص نیس میترسم بعد عروسی پلاس شه خونه مامانش

میگن شیطونه ادمو اینجور میکنه وسوسه واسه بهم زدن

حالا اگه بهمش بزنی ببین چه اشک و زاری اینجا راه مبندازی

تاپیک بقلی دختره

نامزدیو بهم زده خیییلی پشیمونه هرکارم میکنه پسره دیگه نمیخوادش گفته ابرومو بردی 

میگن شیطونه ادمو اینجور میکنه وسوسه واسه بهم زدن حالا اگه بهمش بزنی ببین چه اشک و زاری اینجا راه مب ...

من چیکار کنم همسرم از مادرش فاصله بگیره میگم این اواخر زیاد چسبیده بهش ؟؟؟میترسم بعد ازدواج بمونه همونجا فقط خوابو خوراکشو بیاد خونه 

من چیکار کنم همسرم از مادرش فاصله بگیره میگم این اواخر زیاد چسبیده بهش ؟؟؟میترسم بعد ازدواج بمونه هم ...

عزیزم بخدا تینکه مادرشو دوسداره اصلا بد نیس 

بچه ها صد سالشونم بشه باز نیاز دارن به مادر 

حالا که میدونه داره ازدواج میکنه و از پیش مادرش میره بجوری دلتنگش میکنه واسه این روزای اخریه مجردیشه میخواد یکم بیشتر پیش مادرش وقت بگذرومه من خودم چند تا داداش دارم اونام اینجور بود بعد ازدواج کم کم سرشون رفت تو مساعل و مشکلات زندگی خیلی کمتر میان پیش مادرم

اره هفته پیش مشکلی نداشتم بعد حساب کردم دیدم فقط ۵ هفته مونده از اون موقع دلم اصلا خوب نیس کم مونده ...

اینا همه موقتیه بد به دلت راه نده عزیزم این تغییرات طبیعیه و واسه خیلیا اتفاق میفته نگران نباش عروستم مبارک ❤️

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24