2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 77 پست
جالب اینجاست من و خواهرم همزمان حامله بودیم  یه کارایی برااون کردن که یه دونشم برامن نکردن الا ...

آدم تو بارداری یکم حساس هم میشه

انشالله شما هم به سلامتی فارق بشی گلم 

نی نی رو که بغل کنی همه چیز یادت میره

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

آدم تو بارداری یکم حساس هم میشه انشالله شما هم به سلامتی فارق بشی گلم  نی نی رو که بغل کنی هم ...

ممنون عزیزم

هم حساس شدم هم فرق میذارن زیاد... 

ان شاءالله شماهم بسلامتی نی نی تون دنیا بیاد خوش قدم باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من درکش میکنم  یه طوری باهام رفتارکردن که تصمیم دارم بی خبر برم هرچند حماقته🖤😔😭 و نمی تونم ...

میشه بعد از سزارین طبیعی بچه دار شد . تو اینستا دیده بودم .

یک ماما بود به اسم پریسا کمک می کرد که خانم ها با کمتربن درد زایمان طبیعی داشته باشند . از ابتدا بارداری زیر نظر بودند . نرمش های خاص انجام می دادند . زمان زایمان هم دائم ضربان قلب جنین چک میشد تا اگه لازم بود مادر بره اتاق عمل و بچه خفه نشه . خیلی همه مامان ها راضی بودند . دیده بودم کسی رو که بعد سز طبیعی زایمان کرده بود      

استارتر جواب منو ندادی  تاریخ زایمان طبیعی رو کی برات زده بودن  و تاریخ سزارینت چندروز ف ...

پیامتو ندیدم عزیزم

برا من ۲یا۳برج ۶زدن

تقریبا ۱۰روز زودتر میشه برا سزارین

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بله عزیز تا ۱۰یا۱۲ساعت نباید بلند بشی و گردنتم حتی بلند کنی دلم براش میسوزه  جور بچه داری منو ...

ببخشید اونایی ک طبیعی هستن چی؟اوناهم نوارشون رو باید کسی دیگه بزاره؟

لایک نکن خیرشو ببینی
میشه بعد از سزارین طبیعی بچه دار شد . تو اینستا دیده بودم . یک ماما بود به اسم پریسا کمک می کرد که ...

کلی درموردش تحقیق کردم عزیزم 

ما تو شهرمون فقط یه بیمارستان درپیت دولتی داریم نه امکانات داره نه دکتر خوب 

بقیه درحال ساختن تا قیامت طول میکشه فک کنم 

منم دوتا سزارین شدم این سومیه 

باید برم یه شهر دیگه برا طبیعی اگربشه که اصلا شرایطش ندارم مجبورم بازهم سزارین بشم 😔

نه عزیزم اگر تهرانی پرستار برات تعویض میکنه نگران نباش 

ن تهران نیستم

من خودم یبار کورتاژ شدم 

بعد دیدم نوار یه سزارینی رو پرستار گزاشت

من خیلی خجالت میکشم امیدوارم طبیعی بشم

لایک نکن خیرشو ببینی
ببخشید اونایی ک طبیعی هستن چی؟اوناهم نوارشون رو باید کسی دیگه بزاره؟

ن عزیز اونا بعد زایمان کاملا سر پا هستن

تا اونجایی هم که میدونم طبیعی ها همراه اجازه نمیدن

البته مطمئن نیستم

کلی درموردش تحقیق کردم عزیزم  ما تو شهرمون فقط یه بیمارستان درپیت دولتی داریم نه امکانات داره ...

توکلت به خدا باشه 

خودت و بچه ات رو به خدا بسپار .

انشاءالله که بهترین ها برات اتفاق بیفته

خب چرا بیهوشی  چرا بیحست نمیکنن

خواست خودمه عزیز 

دیسک کمر دارم

ن عزیز اونا بعد زایمان کاملا سر پا هستن تا اونجایی هم که میدونم طبیعی ها همراه اجازه نمیدن البته م ...

ن من از همراهشون مطمعنم اجازه میدن چون عیادت اشناهایی ک طبیعی بودن رفتم همراه مامانشون یاخاهری کسی بوده.

فقط نوار مهمه ک خودم بتونم بزارم  

واییی خدا کنه پس طبیعی بشم

لایک نکن خیرشو ببینی