2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 77 پست
کدوم بیمارستان؟

من اهوازم 

بیمارستان اروند

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

عزیز مادرم زن زرنگی نیست میدونم اونجا حالا کارایی میکنه از سر سادگی که فقط حرص میخورم سر اون دوتا ...

ای بابا چقدددد سخته مادر ادم اینجوری باشه اه 😓😓😓👎👎👎👎

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز مادرم زن زرنگی نیست میدونم اونجا حالا کارایی میکنه از سر سادگی که فقط حرص میخورم سر اون دوتا ...

واییی مگه نوار بهداشتی رو مامانم ادم باید بزاره

منم خجالت میکشم خدا کنه سز نشم پس

انشآلله زایمان خوب داشته باشی عزیزم

لایک نکن خیرشو ببینی
پرستاربگیر زیر منت کسی نرو

اره همینکارو میکنم عزیزم

فقط خواستم بببنم دورانی که آدم گیج میزنه و نباید بلند بشه مثل بی حسی

یا میتونی زودتر بلند شی

من برا اون دوتا حتی پرستار رو نمیزاشتم دستم رو بگیره بلند شم

روز سوم هم خونه خودم بودم تنها و از مهمانام پرستاری میکردم

انشالله این بارم توانشو داشته باشم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

چقدر بد ینی مادر ادم رفتار بد کنه برای بچه خودش متاسفم عزیزم

جالب اینجاست من و خواهرم همزمان حامله بودیم 

یه کارایی برااون کردن که یه دونشم برامن نکردن الانم بچش دنیااومده همش دوربر اونن 

براهمین خیلی ناراحتم مگه من چه فرقی بااون داشتم 

بدم اومده ازشون

وا نوار بهداشتی و شیاف و سینه رو که پرستا را انجام میدن اینجا ،خوب پس پرستارای بخش زایمان چکار میکنن انجا ،بنظرم شما حتما پرستار بگیر هم مراقب خودت باشه هم بچه ،فقط از جای مطمئن بگیر

اره همینکارو میکنم عزیزم فقط خواستم بببنم دورانی که آدم گیج میزنه و نباید بلند بشه مثل بی حسی یا م ...

عزبزم از دکترت بپرسی بهتره 

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
واییی مگه نوار بهداشتی رو مامانم ادم باید بزاره منم خجالت میکشم خدا کنه سز نشم پس انشآلله زایما ...

بله عزیز تا ۱۰یا۱۲ساعت نباید بلند بشی و گردنتم حتی بلند کنی

دلم براش میسوزه 

جور بچه داری منو که اون نباید بکشه

بیشتر بخاطر این موارد بیهوشی رو انتخاب کردم

اره همینکارو میکنم عزیزم فقط خواستم بببنم دورانی که آدم گیج میزنه و نباید بلند بشه مثل بی حسی یا م ...

انشاالله بسلامتی فارق بشی و نینی سلامت در آغوش بگیری ،اگر دوست داشتی برای منم دعا کن اسمم فاطمه است چند وقت دیگه ivf  داریم

وا نوار بهداشتی و شیاف و سینه رو که پرستا را انجام میدن اینجا ،خوب پس پرستارای بخش زایمان چکار میکنن ...

بچه ی اولم خصوصی بودم خیلی خوب بود

دومی رو گوش اطرافیان رو گرفتم رفتم دولتی خیلی اذیت شدم

مثلا غذا رو میداد تخت جفتی بعد خودم نصف شب باید از گشنگی و معده درد زنگ میزدم برام غذا میگرفتن

میگفت غذا بیمارستان خوب نیست

خوب بعدش منم بی خبر از همه جا حداقل زنگ نمیزد برام غدا بیارن چون روش نمیشد

خیلی اذیت شدم هم خودش هم خودم

دیگه همسرم گفت عمرا ببنارستان دولتی نمیزارم بری

انشاالله بسلامتی فارق بشی و نینی سلامت در آغوش بگیری ،اگر دوست داشتی برای منم دعا کن اسمم فاطمه است ...

عزیز دلم مرسی

انشالله خدا به دل پاکت نگاه کنه و حاجتت رو بده عزیزم

بله عزیز تا ۱۰یا۱۲ساعت نباید بلند بشی و گردنتم حتی بلند کنی دلم براش میسوزه  جور بچه داری منو ...

استارتر جواب منو ندادی 

تاریخ زایمان طبیعی رو کی برات زده بودن 

و تاریخ سزارینت چندروز فرقشه با طبیعی 

میخوام برم نوبت بزنم نمیدونم کی برم