2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 77 پست
خب من برا اولی و دومی واقعا مشکلی نداشتم فقط تجربه ی سز با بیهوشی رو ندارم

چرا بیهوشی انتخاب کردی 

من اولی بی حسی بودم خیلی خوب بود اصلا درد نداشتم 

دومی بیهوش بودم تا به هوش اومدم دردام شروع شد چندنفر دیگه هم همینطور بودن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم بی حسی بودم

من دوتا قبلی بی حسی بودم

بی حسی واقعا باید کمک داشته باشی

ولی شنیدم بیهوشی میشه بعد خودمون بلند شیم کارا رو انجام بدیم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

فک نکنم کسی ک سزارینی بوده باشه قبلا دیگه طبیعی نمیشه بیاره. خب خاهر و مامانت ک هستن بزار یکیشون ب ...

من درکش میکنم 

یه طوری باهام رفتارکردن که تصمیم دارم بی خبر برم هرچند حماقته🖤😔😭 و نمی تونم تنها هیچ‌کاری کنم 

چرا بیهوشی انتخاب کردی  من اولی بی حسی بودم خیلی خوب بود اصلا درد نداشتم  دومی بیهوش بود ...

دیسک کمر دارم عزیزم

همین الانشم تا شنبه تحمل ندارم از درد کمر

دوبارم از کمر بی حس شدم

خیلی میترسم دیسکم بدتر بشه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

من دوتا قبلی بی حسی بودم بی حسی واقعا باید کمک داشته باشی ولی شنیدم بیهوشی میشه بعد خودمون بلند شی ...

نه ربطی نداره من هم تجربه بی حسی دارم هم بیهوشی برا دوتاش هم مامانم همراهم بود و اون کارامو میکرد

با جیغ؟؟؟؟؟ روز دوم ؟؟؟؟  مگه میشه 🤐

بله همه همینن اولش که میخای بلند بشی خیلی وحشتناکه بعدش دو سه قدم میری یکم بهتر میشه ،مگه این که خیلی قدرت دردش بالا باشه که من تو اون بیمارستان ندیدم همه مثل من بودند

وا تنهایی ک نمیشه رفت اخه چجوری این فکرو می کنی

منم ۴۰ روز دیگ وقت سزمه 

مامانم دوره وحشت گرفته منو

سز دوماولی با بی حسی

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
من درکش میکنم  یه طوری باهام رفتارکردن که تصمیم دارم بی خبر برم

من فعلا باردار نیستم ولی قصد دارم واسه دومی هیچ کس نفهمن کی باردار شدم وکی بچم به دنیا اومد و تنها بدم واسه سزارین

هیچ کس درک نمیکنه منی که خانواده بهم پشت کردن یا منت نگه داری از بچه رو سرم گذاشتن یا وقتی خونشونه بودم لقمه هامو میشمردن 

فک نکنم کسی ک سزارینی بوده باشه قبلا دیگه طبیعی نمیشه بیاره. خب خاهر و مامانت ک هستن بزار یکیشون ب ...

عزیز مادرم زن زرنگی نیست

میدونم اونجا حالا کارایی میکنه از سر سادگی که فقط حرص میخورم

سر اون دوتا تجربه داشتهنوز بعد ده سال یادم نرفته

مثلا اصلا روش نمیشه نواربهداشتی برام بزاره یا سینمو بزاره تو دهن بچه 

برا قبلی ها همراه تخت بقلی سینمو گذاشته بود دهن بچه

خب دیگه ببرمش فقط بی خوابی میکشه

گفتم نیاد بهترا

خواهرمم دوتا بچه داره با بچه ها ی من میشه ۴تا

بله همه همینن اولش که میخای بلند بشی خیلی وحشتناکه بعدش دو سه قدم میری یکم بهتر میشه ،مگه این که خیل ...

وای منم خیلی جیغ زدم خواهر جوری ک دکترا اومدم پیشم

نمی تونستم راه برم

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕