2777
2789

😥😥

منم یه روزی که خیلیییی خوشحال شدم شبش دچار گزگز پا و دست و سرگیجه شدم و متوجه شدم حمله پنیک هست و بعد از اون دکتر اس سیتالوپرام نوشت

میل جنسیم صفر شد و ارگاسم ماهی یبار در حد خفیف میشم.

شما چند وقت اس سیتالو استفاده کردین؟

چند وقته ترک کردین؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
😥😥 منم یه روزی که خیلیییی خوشحال شدم شبش دچار گزگز پا و دست و سرگیجه شدم و متوجه شدم حمله پنیک هس ...

نه این گزگز برام یه مشکل جدیده 😕

سرگیجه هم از عوارض قرص بود راستی رفتم متخصص تغذیه مولتی ویتامین امگازینک و اهن داد

من همیشه عرق میکرد دست و پام ولی تمام سالایی ک قرص بود عرق نمیکردم

من دو سال اگه خدا قبول کنه

میل جنسی رو هم ک گفتم😂

شما هم سمت چپ سرتون حس بیحسی دارین یا تو گوش چپتون صدا میاد؟ 

یک عدد چپی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه این گزگز برام یه مشکل جدیده 😕 سرگیجه هم از عوارض قرص بود راستی رفتم متخصص تغذیه مولتی ویتامین ا ...

نه هنوز ترک نکردم دارو رو 

احتمالا یکسال استفاده کنم چون استرس امتحان و این چیزا دارم میخوام مهاجرت کنم اگر بشه.

ولی عارضه مصرف برای من بی‌خوابی بود. ساعت۳ صبح خوابم می‌برد ۶ صبح کاملا fresh از خواب بیدار میشدم. 

اما الان بهتر شدم حدود ۸ ساعت میخوابم. 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
نه هنوز ترک نکردم دارو رو  احتمالا یکسال استفاده کنم چون استرس امتحان و این چیزا دارم میخوام م ...

آها .. یه تاپیک جدیدم درمورددحافظه زدم اونم مشکلمه و الان از حرف زدن آدما دگ میفهمم کی قرص میخوره👋😂 و اینکه وقتی میخندی حالت بد میشه حالا شاید برای شما فرق میکنه 

یک عدد چپی