2777
2789
عنوان

حالم از کارهای شوهرم بهم میخوره

514 بازدید | 23 پست

ما در استانه جدایی هستیم کم مونده جدا بشیم خیلی اذیتم میکنه ی مدت پیش میگفت مچتو گرفتم الکی ادای پاک دامنو در میاریو و اینا خانوادمم فک میکردن چ غلطی کردم این اینجور میگه حتی میگفت دادگاه مدرک میارم ولی الکی بود همش و خودشم بهم خیانت میکرد و رابطه جنسیم داشت اونم سالها ی جوری عاشق شده بودش الانم دائما تهدیدم میکنه میرم هرچی پشت سر ی نفر هس از فامیلمون اون حرف زدی میگم روش هزار تا حرفم اضافه کرده چچون ی قسمتش واقعیه ممکنه فک کنن همه چیو من گفتم و خیلی بد میشه خیلی اذیتم میکنه تو دادگاه رفت گفت این با پسرای دانشگاه دوسته (الکی) کلا خیلی احمقه حالم ازش بهم میخوره همش پست های ادم حسابی میزاره در خالی که تو عمل هیچ الانم ی نقر جدیدو پیدا کرده به منم میگه دادگاهو تو برنده شی میرم میگم به فامیلت یا میره اونجا میگه من میخوام برگردم سر زندگیمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چی می ترسی از اینکه بره پشت سرت بد بگه !!بذار بگه هزار بارم بگه تو هم همون کارو بکن و هرچی بد و بیراهه به اقوام وخانواده اش بگو چه راست چه دروغ !!به مرد جماعت نباید باج داد که سوارت میشن 

چقدر راحت تو خود دادگاه تهمت میزنن و کاریشون ندارن من میفهممت عزیزم یه مدت از طرف مامانم همین مشکلو ...

همش به دلم لرزه میوفته ی بار با اطمینان گف مچتو گرفتم ترسیدم که چ پاپوشی برام دوخته الانم اونجا هزار تهمت میزنه

تهمت زدن میدونی جرمش از ۲ سال تا۱۴ سال زندانه 

حرفی بزنه بدون مدرک پدرش در میارن ..

یادمهچند سال پیش یکی از فامیلا میخواست زنشو طلاق بده 

بخاطر اینکه مهریه نده تهمت زد به زن خودش ک بافلانی بودی

اون آقا رواوردن و زنشم تو دادگاه حضور داشت ..هیچ مدرکی نداشت ثابت کنه اینا باهمن ..خلاصه بجز مهریه که ۳۰۰ سکه بود ۱ ملیارد هم حق آبرو ازش گرفتن ..

آبرو زنه روبرده بود ..همه میگفتن زن فلانی دوست پسر داشته و اینا ..خلاصه اینکه شوهرت اینجور حرف میزنه انگاری هواسش نیست دردسر میشه واسش

کاش میشد آرزو منم برآورده میشد 🥲

ببین عزیزم . اینو از رو تجربه بهت میگم . مردم و فامیل .  تو روزای سخت نیستن.... پس اصلا مهم نیست... مردم فراموش کارن ...همیشه ترس باعث میشه دیگران ازت سو استفاده کنند ... دلتو به دریا بزن بگو برو هرچی میخوای بگو ولی نزار از ترست سو استفاده کنه ....اونایی که تو رو میشناسن خب با این حرفا نظرشون نسبت به تو منفی نمیشه . اونی هم که زود قضاوتت میکنه اگه امامزاده هم باشی قضاوتت میکنه . پس مهم نیست دیگران در موردت چی فکر میکنند .... با یه تو دهنی خودتو شاد کن

از خودم غافل شدم و لابلای مشکلات زندگی گم شدم