2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3423 بازدید | 154 پست
اون شب حالم خراب بود  به شوهرم گقتم باید پاک کنی   وگرنه منو نمیبینی ولی بعد ها پشیمون شدم ...

شوهرت بعدش پشیمون شد

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
اون شب حالم خراب بود  به شوهرم گقتم باید پاک کنی   وگرنه منو نمیبینی ولی بعد ها پشیمون شدم ...

چجوری فهمیدی تو ماشین رابطه داشتن

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستم بایه پسره دوست بودن 

بهش گفته بود مجرده 

یبار اتفاقی تو خیابون با زن و بچه میبینه یارو رو 

و بهم میزنن 

همیشه میگن زنا مردا رو گول میزنن 

اینجور مواردم هست 

بعضی مردا خودشون مشکل دارن

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت
چجوری فهمیدی تو ماشین رابطه داشتن

دختره دوماه از قضیه شون گذشته بود بهم پیام داد من میخوام ازدواج کنم  عکسام تو گوشی  شوهرته تو رو خدا پاک کن و ... دعوا کردن با دختره دختره خودش لو داد شوهرمم تایید کرد

دختره دوماه از قضیه شون گذشته بود بهم پیام داد من میخوام ازدواج کنم  عکسام تو گوشی   ...

چجور دختری بوده که رابطه هم داشتن ؟؟ 

بآید میگفتی موقع 💦💦💦 یاد من و زندگیم بودی که حالا انتظار داری کمکت کنم 😐 بیشتر از همسرت اون دختر چه رویی داشته 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦