2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3423 بازدید | 154 پست
واای سالگرد خیانت نگوووو  ک من زجه میزدم دوسال میگذره...واسه من تلفنی بود تا جایی ک میدونم اخه ...

خوبه تلفنی حرف میزدن... شوهر ما دختره رو برده بود تو ماشین تو بیابونای اطراف شهر!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه کنار اومدی برام جالبه

اهوم سخت بود اما شد 

راجع به روحیات مردا خیلی کتاب خوندم و مطالعه کردم 

اونم زیاد باهام حرف میزد و درد دل میکرد 

میدونستم ک ذره ای از دوست داشتنش نسبت بهم کم نمیشه و تازه محبتاش خیلی بیشترم شده

من خیانت ج ن س ی ندیدم ولی به یه دختره گفته بود مجردم باهاش دوست شده بود درسته سر اون مساله جدا نشدی ...

من شرایطم جوریه که نمیتونم جدا شم وگرنه آرزومه جدا بشم

از کجا فهمیدی؟

دختره بهم پیام داد گفت عکسام  تو گوشی شوهرته من میخوام ازدواج کنم پاکشون کن تورو خدا  😐 بعد گقتم شما چه غلطی کردین   باهم دوست بودین؟ گفت نه رابطه داشتیم  تورو خدا من میترسم عکسام پخش شه

خوبه تلفنی حرف میزدن... شوهر ما دختره رو برده بود تو ماشین تو بیابونای اطراف شهر!

شما از کجل فهمیدی

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت
من خیانت ج ن س ی ندیدم ولی به یه دختره گفته بود مجردم باهاش دوست شده بود درسته سر اون مساله جدا نشدی ...

خدا کمکت کنه عزیزم زندگی مجردی واقعا سخته ان شاء الله بزودی زود ازدواج عالی قسمتت بشه 

عجب حرومزاده ای... پاک کردی؟  چ جراتی داشته کاریش نکردی؟

اون شب حالم خراب بود  به شوهرم گقتم باید پاک کنی   وگرنه منو نمیبینی ولی بعد ها پشیمون شدم... کاس خودم عکساشو پخش میکردم دختره ی عوضی رو میدونم تاریکم میترکه ولی دختره تو حوزه درس میخوند....