2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3422 بازدید | 154 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیانت مسئله ایه که ازش نمیشه گذشت 

هیچ مساله ای وجود نداره که نشه گذشت شما با مرور اون اتفاق فقط اون رو زنده می کنید و با گذشت زمان اون اتفاق نه بلکه حس شما بد تر بدتر میشه و باز اون رو زنده می کنید مثل کسی که دستش رو بریده و هر روز دوباره جای زخم رو می بره و زخم باز میشه بجای اینکه تمرکز روی بهبودی پیدا کنه 

شما بجای اینکه چطور با این مساله کنار بیام و از این زخم و درد التیام پیدا کنم هر روز زخم خودتون رو می برید و این کار ادامه داره بخاطر همین می گید نمیشه گذشت

واای سالگرد خیانت نگوووو 

ک من زجه میزدم دوسال میگذره...واسه من تلفنی بود تا جایی ک میدونم اخه دختره راه دور بود

بدتر از اون فامیلم بود تف تو ذاتش

دوسال داستان داشتیم و رفتم درخاست طلاق دادم 

ب اصرارش رفتیم روانپزشک و پشیمونه دارو مصرف میکنیم

دوسش دارم خیلی  روراست بود باهم   راحت شدم از شک و دلشوره و خیال بافی های منفی ک آدمو ...

اینکه کنار اومدی برام جالبه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

من خیانت ج ن س ی ندیدم ولی به یه دختره گفته بود مجردم باهاش دوست شده بود درسته سر اون مساله جدا نشدیم ولی دیگه رابطمون مثل سابق نشد بینمون نه عشق موند و نه احترام، تقریبا یه سال بعد جدا شدیم

بستگی داره تعریفت از خوشبختی چی باشه، من بعد از جداییمون خیلی پیشرفت کردم. صاحب شغل دولتی و خونه و ماشین شدم. ارزش اجتماعی خودمو حفظ کردم. پسرم هم برام فرزند صالحی هست همین دیروز از تیزهوشان قبول شد

ولی خوب خونه ای که مرد نداشته باشه مشکلات خودشو داره