2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3424 بازدید | 154 پست
وآ چجوری؟

ببین مردا روحیه شون با ما خیلی فرق داره ذاتا نیازشون بالاتره و حتی لذت بردن و دیدگاهشون راجع به زیست جنسی تعددیه  

بعدم از این طلاق بگیری مطمئنی بعدی همینکارو نمیکنه؟ 

خیلی از خانمایی ک برا خیانت طلاق میگیرن بعدش پشیمون میشن   میبینن همه مردا تقریبا مثه همن 

بخدا  دیروز اومد خونه 3..4ساعت باهم بودیم  درد دل میکردیم  بعدش میگفتیم و میخندیدیم

خدایی چه‌رویی دارن ... 

چجور به خودشون اجازه میدن ... اینجور ادما باید دقیقا همین بلاها بلکه بدتر سرشون بیاد ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین مردا روحیه شون با ما خیلی فرق داره ذاتا نیازشون بالاتره و حتی لذت بردن و دیدگاهشون راجع به زیست ...

همه مردا مثل هم نیستن عزیزم ‌‌‌‌‌...

بعدم این وسط عزت نفس خانوم چی میشه 

تنهایی شرف داره تا اینجور زندگی ای

نمیدونم چرا ما خانوما انقد خودمونو دست کم میگیریم واقعا درکش قفله برام ‌‌‌‌‌...

خدایی چه‌رویی دارن ...  چجور به خودشون اجازه میدن ... اینجور ادما باید دقیقا همین بلاها بلکه ب ...

دیدم خیلی تنهاست و داره داغون میشه دلم سوخت واسش  آسون گرفتم بهش راحت باشه

من خیانت ج ن س ی ندیدم ولی به یه دختره گفته بود مجردم باهاش دوست شده بود درسته سر اون مساله جدا نشدی ...

شوهرت پشیمون نیست نخواست برگرده

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
دوستم بایه پسره دوست بودن  بهش گفته بود مجرده  یبار اتفاقی تو خیابون با زن و بچه میبینه ...

نه متاسفانه بعد ها فهمیدن دختره منو تو اینستا فالو ام داشته  کاملا میدونسته شوهرمه

اینجاست که باید گفت استقلال فقط برای پستای  اینستاس الان تو این وضع اقتصادی مردا ام مستقل ...

من پسرم

مطمئن باشید ،اگ شاغل بودن خانوما

هیچ وقت ترس نداشتن

الان خیلیا طرفشون رو تحمل میکنن چون مجبورن

همه مردا مثل هم نیستن عزیزم ‌‌‌‌‌. .. بعدم این وسط عزت نفس خانوم چی میشه  تنهایی شرف داره ...

شعاره عزیزم،

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
ببین مردا روحیه شون با ما خیلی فرق داره ذاتا نیازشون بالاتره و حتی لذت بردن و دیدگاهشون راجع به زیست ...

یعنی اگه همسرت ده بار دیگه خیانت کنه شما میبخشی؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

عزیزم واقعا تو خانم با نزاکتی هستی که آبروی اون دختر رو نبردی.من یبار زن دوست شوهرم به شوهرم پیامک داده بود و منم فهمیدم قسمم داد به شوهرش چیزی،نگم منم نگفتم ولی بعدها پاشو از گلیمش درازتر کرد و سر و گوش شوهرم هم جنبید و منم سربسته به شوهرش اون زن گفتم. شوهرش هم بی‌غیرت بود زیاد چیزی نگفت. 

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم