2777
2789

من الان یک ماهه با کسی تو رابطم با قصد آشنایی بعد هدفمون ازدواجه بعد اربعین بیاد خواستگاریم اما فعلا کسی نمیدونه اما از لحظه اشنایی تا الان تمام وجودم حسم میگه ما باهم ازدواج نمیکنم یعنی انگار صد نفر میگن شما باهم ازدواج نمیکنین 

اخه من دوسش دارم از این فکرا حالم بد میشه 

چرا اینجوریم توروخدا بگین حسمم گاهی وقتا درست از آب در میاد 

خب باهم بیشتر حرف بزنید

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

با عنوانت بخدا فکر کردم جنی چیزی داره خونتون

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون منفی بافی

افکار منفی رو باید از خودت دور کنی

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

خب نفوس بدمیزنی منم میزنم تازه اتفاقم میفته اوکی میشه نگران نباش استرس داری

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

کاملا قابل درکه بنظرم. 

چیزی که به ذهنم میرسه توکل کردن و دعا کردنه. چند شب نماز شب بخون و سوره یاسین و دعا کن. انقدر آرومت میکنه که نگو

لطفا اگر دلتون خواست برای حاجت روایی من هم دعا کنید یا برای حاجتم صلوات بفرستید ❤️

دعای ابودجانه رو سرچ کن انجام بده چون دوستان میگن جنه .این جن نیست 

هر زمان برای شفای مامانم دعا میکردم کسایی میگفتن خوب نمیشه 

دلسردت نکنم حس ششمت شاید صدات میزنه ببین چیزی ازت پنهان نمیشه ؟