2777
2789

چندماه دیگه شروع میشه و قراره من باز باید احساس تنهایی کنم💔💔💔

مدرستونو عوض نکردید با این حس مزخرف؟؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

همیشه تنهام

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عوض کردم

فوری هم با ی اکیپ دوست شدم

ولی خب ی حس بد داره اوایلش

بنظرم نباید وسط ی دوره مدرسه عوض کرد

البته این حرف ۱۳ ۱۴ سال پیشه 

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
خب واسه چی تنهایی دوست جدید پیدا کن کمرو نباش

کسی باهام دوس نمیشه🥺درصورتی که اصلا بد نیستم

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

من از اولین روزی ک پامو گذاشتم مدرسه این حس باهام بود اخ تازه امسال دبیرستان نیمه دوم هستم میدونم تو اون مدرسه کوفتی دووم نمیارم💔💔💔💔 هروقت اسم مدرسه رو جلوم میارن گریم میگیره💔💔

رشد کردم ولي فهمیدم باید یا خودکشي بکنم یا کشته بشم

تمام ۱۲ سال این حس کردم🙄🤣

من همیشه تنهام

تنهایی خوبه خیلیم خوبه

بعد امسال بیشتر از هرسال دیگه ای همه دورم بودن و من اینو دوست نداشتم اصلا تو اکیپ و جمع بودنا رو نمیخوام...از تنهایی لذت میبرم ازینکه بشینم فکر کنم چشام ببندم بقیرو از دور تماشا کنم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

منی که امسال دهمم و این حسو تجربه میکنم..

من امسال یازدهمم دهم واقعا اذیت شدم💔البته شرایط هرکسی فرق داره شاید تو با دوستات خیلی جور شدی