2777
2789
عنوان

سبک کردم خودمو؟؟؟

134 بازدید | 10 پست

دوستم یه پسری رو بهم معرفی کرد مثل این که به همسرش گفته بوده ب دختر خوب معرفی کنین بعد گفت پسر خوبیه ولی من نمیخوام معرف باشم نمیتونم عذاب وجدان میگیرم و فلان 

پسره تو بالاشهر بوتیک داره کیف و کفش اصل و فلان(الان میاین میگین اصل نیستن خلاصه های کپی) خودش بوتیک نمیشه و شغل دیگه داره و اینا ولی پیج بوتیک دست خودشه من اول بوایک و فالو کردم بعد فالو رو برداشتم چند دقیقه بعد با پیج بوتیک خودش درخواست داد قبول کردم استوری هامو ریپ میکرد در حد چند تا اموجی امروز پیج پی وی شو فالو کردم اونم قبول کرد بک داد استوریامو لایک کرد 

ممکنه منو بشناسه ؟ با اون دوست مشترک عکس هست تو دیجم از اونجا دیده باشه نمیدونمممم که

حس میکنم سبک شدممم تا خالا پسر فالو نمرده بودم دلم میخواد بلاک کنممم 

من‌کلا درگیر کارو دانشگاهم اصلا تو این فازا نیستم یهو ‌چم شد نمیدونم😂

خب الان بلاک کنی هم یه جوریه

فکر کن یکی فالوت کنه بعد آنفالو کنه تو درخواست بدی قبول کنه بعد دوباره به پیج شخصیت درخواست بده بعد بلاکت کنه

بیخیال دیگه بهش فکر نکن حالا اگه بعدا جدی‌تر شد اونموقع راجبش فکر کن که قبول کنی یل نه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم میتونم خصوصی ازتون راهنمایی بگیرم البته اگ مشکلی نیست 

باشه گلم مشکلی نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
درخاس دادم عزیزم ممنون میشم قبول کنید 

برام درخواست‌ها باز نمیشن

میخوای شما لغو کن من درخواست بدم

درخاس دادم عزیزم ممنون میشم قبول کنید 

درست شد قبول کردم