2777
2789
ازما تاثیرش امسال میشه 50٪ توکنکور  راستی طریقه حساب کردنشون چجوریه به منم بگو؟ مثلاً پنجاه د ...

منم دقیقا نمیدونم واقعا😂

چون اولین ساله با همچین سیستمی دارن پیش میرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله تقریبا ۴.۵تومن من زیاد خابگاه نمیمونم  خونمون قمه دانشگام کرج هرهفته برمیگردم

با کسورات ۴۵ درصدی؟

چرا من ۳ و ۲۰۰ میگیرم💔

مات و مبهوت به زندان قلبم نگاه می کنم و با خود فکر می کنم: زندانبان کی از راه می‌رسد؟ نکند کلید را جا بگذارد؟ ناگهان نگاهم به عقل می افتد که نفس های آخرش را میکشد.انگار می خواست چیزی به من بگوید..... ☕🍫
منم قبل حکم جدید ۳۲۰۰میگرفتم ولی الان بیشتر شده الان ک تابستونه کسریات نداریم گه

تیر ماه کسورات ۳ و نیمی از من کم شد که

مات و مبهوت به زندان قلبم نگاه می کنم و با خود فکر می کنم: زندانبان کی از راه می‌رسد؟ نکند کلید را جا بگذارد؟ ناگهان نگاهم به عقل می افتد که نفس های آخرش را میکشد.انگار می خواست چیزی به من بگوید..... ☕🍫

🥲فقط بهم بگو چطوری از مهر بخونم که قبول بشم؟

تو تابستون شرایطش نیست 

مهر هم خونه مون نمیشه درس خوند باید برم ی جا ی دیگه اما شدنیه؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨