2777
2789
عنوان

دلم میخواد روستا زندگی کنم

400 بازدید | 30 پست

بهترین و خوش آب و هوا ترین روستا کدومه 

از شهر هوا بدش گرما 

از اینکه با هرکسی صحبت میکنم همش فکر میکنم رفتار بد نکرده باشم خستم 

از کلا همه خسته شدم 

دلم زندگی تو یک روستا دور بدور هر آشنایی مخصوصا خاندان شوهر میخواد

طرف جنوب بهتره به سمت خوزستان هم خوبه ایذه و باغملک و اونورا 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد آخر هفته خانواده شوهر تلپ میشن سرت

پس قبل این گزینه ها دورترین روستا رو تو جغرافیا پیدا کن

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

من دوس دارم برم شمال زندگی کنم تو یکلبه دور از سروصدا همش ارامش عشق خدا رو بیشتر میشه حس کرد 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
دنبال همین گزینه هستم  عاشق روستاهای شمالم

شمالللل

تعطیلات ور دلتن پس

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

روستا بوی پهن گاو و گوسفند هم داره. روستای پدری ما آبش هنوز مشکل داره، یه لحظه هست، یه لحظه نیست، صمیمیت مردم روستا بیشتره ولی بعضا تنه به فضولی هم ممکنه بزنه. اینا چیزاییه که تو روستای خودمون تجربه کردم. تعمیم نمیدم به جای دیگه. 

Bibliophile_Heliophile_Epistemophile

خانواده شوهر من روستان

خیلی سخته از نظر من و خیلی زحمت میکشن خیلی زیاد

من نمیتونم تحمل کنم واقعا دمشون گرم همه روستایی ها

اگه کابری اولمو داشتم الان همه منو میشناختن..کابری قبلی، قاب عکس خالی🌱🌹