2777
2789
عنوان

دلم میخواد روستا زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 30 پست

من عاشق زندگی تو جاهای کوچیک و بی حاشیه هستم از شهرای بزرگ بدم میاد گاهی اوقات فکرمیکنم من مشکل دارم وقتی همه دنبال رفتن توشهرای بزرگن و میخوان پیشرفت کنن من فقط یه زندگی آروم و بدون حاشیه میخوام.

بیا طرف اذربایجان

البته تو‌روستا کسی باهات فارسی حرف نمیزنه دیگه😂

ولی از و هوای خوب تو‌زمستونم پلیور میپوشن

مخصوصا طرفای کندوان ،اسکو، لیقوان،هروی چون دامنه سهنده

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنبال همین گزینه هستم  عاشق روستاهای شمالم

روستاهای شمال مثل شهرن

مگراینکه بری مناطق جنگلی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
دنبال همین گزینه هستم  عاشق روستاهای شمالم

الان گرمه همه دنبال زندگی تو روستان.. باز دو ماه دیگه سرما شروع شه و مثل پارسال یخبندونو... همه دوس دارن تو  آپارتمان گرم ، با آب داغ و بدون سوسک و مارمولک باشن😊

چرا همه اش میترسی که رفتار بد نداشته باشی ؟

زیاد سرزنشت میکنن ؟

ببین روستا رفتن یه وقتهایی خوبه ولی شما اول روی خودت کار کن ،اونجا هم بری بالآخره اذیت میشی 

.

اگه دوست داشتی بگو رفتار خودت و دیگران چه جوریه 

من عاشق زندگی تو جاهای کوچیک و بی حاشیه هستم از شهرای بزرگ بدم میاد گاهی اوقات فکرمیکنم من مشکل دارم ...

منم همینطورم.از یه شهر شمالی قشنگ ولی شلوغ اومدم تو یه روستای کم امکانات جنوب اما ارامششو ترجیح میدم

بری روستاایندفعه فامیل شوهرتعطیلات میان ایندفعه روستاهای محترم توکارتون دخالت میکنن حریم شخصی نداری یه بلاگرشمالی هست همش تعریف روستاشومیکنه اینقدکه اکثرادلمون میخواست بریم اونجاویلابخریم چندبارناراحت بودگفتش بزنم بیرون یادرحیاطوبازکنم گزارش میدن شوهرم یاهمه چیزرومسخره میکنن خیلی پشت سرش حرف زدن بنده خداهمه لباساش بلندوگل گلی پوشیده س خونه گرفتن شهرمنتهامیرن میان اپارتمانشم کوچیکه اونجام ابش مشکل داره 

منم همینطورم.از یه شهر شمالی قشنگ ولی شلوغ اومدم تو یه روستای کم امکانات جنوب اما ارامششو ترجیح میدم

حالا شوهرم برعکس منه دنبال پیشرف و شهرای بزرگه ومن خیلب اذیتم.