2777
2789
عنوان

کسایی ک ازدواج کردید همه چی رواله؟

460 بازدید | 37 پست

اول بگین با عشق ازدواج کردین یا ن؟

بعده چند سال هنوز پر شور و شوقید

هنوز همو دوس دارید؟؟

همه چیز رویاییه؟

من سینگلم فکر میکنم دارم این مرحله از زندگیو. از دست میدممم!سنم ۳۰ هست 

کسی عاشقم نبوده

میخام بدونم عشق چجوریه

واقعا چیزیو از دست دادم؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

باعشق ازدواج کردم

بعد دوسال هنوز مثل روز اول حتی عاشق تریم

شیرین تر از رویاست چون رویا یه جنبه ی پوج و روهوایی داره ولی وقتی زندگیت مثه رویا باشه شیرین ترهههههه

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باعشق ازدواج کردم بعد دوسال هنوز مثل روز اول حتی عاشق تریم شیرین تر از رویاست چون رویا یه جنبه ی پ ...

خدارو هزاربار شکر دوست قشنگم 

میشه راز موفقیتتون رو بگید 

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام

منم مثل توام ولی بنظرم همیشه تو لحظات ادمیزاد احساس یه زندگی نزیسته وجود داره 

اونیکه متاهله دلش برا مجردیش فیلم دیدن درس خوندن کتاب خوندن بیرون رفتن با دوستا تنگه همش 

ماهم که مجردیم فکر میکنیم عشق خیلی فوق العاده و رویاییه در صورتی که مثل چیزای دیگه ی زندگی ترکیب رنج و سازشه اون جشنی نیس که ما فکر میکنیم

این کاربری دست سه نفره  
منم مثل توام ولی بنظرم همیشه تو لحظات ادمیزاد احساس یه زندگی نزیسته وجود داره  اونیکه متاهله د ...

خب میشه اینکارارو تو متاهلی انجام داد

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
اگه اوضاع مالیمون حل بشه واقعا زندگیمون عالی تر میشه مطمئنم مشکل خیلی از زندگی های امروزی سر پوله😓

انشالله

خدارو هزاربار شکر دوست قشنگم  میشه راز موفقیتتون رو بگید

مرسی قربونت بشم 😍😘

عزیزم من وهمسرم دوست بودیم 

دوتایی دقیقا همون چیزی هستیم که طرف مقابل از زندگیش میخاست ما دوران دوستی مونم خیلی مدتش کم بود و زود ازدواج کردیم 

ولی خب دوتایی از خیلی خواسته هامون برا کنار هم بودنمون گذشتیم تا جایی که همسرم اول براش تو زندگی منم بعد خودش دقیقا منم باز اول ایشونه بعد خودم 

ولی بخام بگم چی باعث این خوشبختی شد خوب بودن بیش از حد شوهرمه چون مثلا شده تایمی که من مریض بودم اون مثه یه پرستار مراقبم بوده حتی دوسه روز سرکار نرفت که تنهام نذاره ولی باز زمانی که خودش مریض شد نذاشت برم پیشش هرکار کردم میگفت من مردم بنیه شو دارم ولی تواگه مریض شی باز منم درد میکشم 😁

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

اصلا قرار نیست همه چی رو روال باشه برعکس امار نشون داده بیشتر افراد قبل ازدواج شادترن اون عطش اول بعد ازچند ماه میخوابه و جاشو میده به یه علاقه عمیق تر از یه دختر دلنازک و لوس تبدیل میشی به یه زنی که مجبوره قوی باشه و ادامه بده بدون هیچ گله ای بدون هیچ اعتراضی چون اگه زیاد از حد بشه میشه غرغر میشه زیاده خواهی میشه اینجا خونه بابات نیست از یه ادم ازاد تبدیل میشی به زنی که بعضی اوقات احساس اسارت داری 

مرسی قربونت بشم 😍😘 عزیزم من وهمسرم دوست بودیم  دوتایی دقیقا همون چیزی هستیم که طرف مقابل از ...

ووووووووی خدایاااااا😍😍😍😍 خداروشکر 

ان شاءالله روز به روز خوشبختیتون افزون تر بشه 

من جدا شدم ۵ ساله برای منم دعا کن یه زندگی خوب با یه آدم خوب که منو بفهمه داشته باشم 

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام