2777
2789
عنوان

کسایی ک ازدواج کردید همه چی رواله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 37 پست

با عشق و عقل ازدواج کردم

۴ سال از عروسیمون میگذره

بحث و دعوا و تفاوت ها همیشه هست

سختی زندگی هست قطعا

ولی ما همو خیلی دوست داریم شکر خدا

اگه کابری اولمو داشتم الان همه منو میشناختن..کابری قبلی، قاب عکس خالی🌱🌹

با عشق بوده و بعد هشت سال رو رواله ولی سختی هم خیلی داشته واسه من. به نظرم ازدواج چیزی نیست که بخوای غصه ش رو بخوری.چون آدمای زیادی به جز همسرت یکدفعه وارد زندگی ت میشن که تو حتی اگه ازشون خوشت نیاد باید تحملشون کنی و این خیلی بده.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اینکه قبل ازدواج از شوهرم خوشم میومد 

ازدواجمون هم سنتی اومدن خواستگاری و بله رو گرفتن  

بشدت هم من هم شوهرم دیوانه وار عاشق هم هستیم 

خیلی روزای خوبیو باهم میگذرونیم 

خداروشکر بابت همه چیز 

بابت شوهرم 

ووووووووی خدایاااااا😍😍😍😍 خداروشکر  ان شاءالله روز به روز خوشبختیتون افزون تر بشه  من ...

چشم عزیزم حتما اگه قابل باشم دعاتون میکنم🫂😍انشاالله بهترین ادم وارد زندگیتون بشه

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

باعشق ازدواج کردیم سنتی بود چون فامیلیم بعد ۱۰سال هنوز همونطوری همو دوست داریم و خدارو شکر زندگیمون رو رواله و راضیم

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
از اول دوستیتون گفتین قصدتون ازدواجه یا یهویی شد؟

نه عزیزم شوهر من همون اولین بار که منو دید بعدش رفتیم خونمون گفت قصدش جدیه و منو برا ازدواج میخاد 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

۳ سال دوست بودیم سال ۹۶ ازدواج کردیم

هنوز عاشق همیم همو میپرستیم

و تو این چندسال یکبار بهم حرف بدی نزدیم و صدامون بلند نشده بحث و دعوا داشتیم ولی حرمت ها سر جاشه

😍❤❤❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

آره عشق موهبته عاشق شو عاشقی کن دیرم شده 

میتونستی متاهل نشی و عاشق شی 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند