2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عالیه  قرمز شدن  بدشانسی

اره اینام عالی بودنننن 😍😍😍😍

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

اوهوم مرسی که گفتی حتما میبینم ✌🏻😁

گابل نداش 😍😍تو ام سراغ داری بگو 😂😂♥️

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

چجوری میخوای؟ بچه های بد حرف نداشت

واوووو اونکه عالییییی بوددد مخصوصن دوبلش😍😍😍😍😍

انیمه اگه دوست داری معرفی کنم

انیمیشن غربی هم یه سریال دیدم چند وقت پیش دوست داشتم 

Arcane

مثل موانا و اینا نیست، کلاً برا بچه‌ها نیست رده سنی بزرگسالانه

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

سریالی ببینید مثل جزیره آرزوها

استار علیه نیروهای شیطانی

خانواده پرسروصدا 

خانواده کاساگرنده ها

ابشارجاذبه

گامبال( هم برا بچه هاتون خوبه ولی بقیه رو خودتون میتونید ببینید)

اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم :) 🥺🥺
کارتونی نمیخام باشه  میدونی دنبال انیمیشنی هستم که مثل موانا و … روایت یه رمان باشه

انیمه نام تو خیلی قشنگ بود

اینا هم خوبن ،موانا،کفش قرمزی و هفت کوتوله،روح،به پیش،روی ماه،غارنشینان،انکانتو، گربه چکمه پوش آخرین آرزو