2777
2789
عنوان

عقده ای شدم 😔

568 بازدید | 49 پست

من شوهرم اعتیاد داره،ب خانوادم نگفتم ولی ب خواهرم گفتم و بهش گفتم ب کسی نگه ،مدتیه لاغرترازقبل شدم بعد میگه شیشه نمیکشی؟یا میگه مواد میزنی ک لاغر شدی،یا مثلامیگه فلانی خاک برسره معتاده،یا مثلا میگه بقیه بهم حسادت میکنن چون شوهرم معتاد نیست،جلو بابامم گفت اگ شوهرم یه نخ سیگار بکشه جررش میدم چه برسه معتاد شه،شاید منظوری نداره ولی واقعا حرفاش منو آزار میده،خودم ب اندازه کافی از زندگیم سرد شدم و بخاطر بچهام موندم حرفای اونم بدتر باعث شده از شوهرم متنفرشم 😔مدام خودم بابقیه مقایسه میکنم و میبینم از همه عقب ترم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

اجیت ب مادرت گفته مادرتم ب پدرت گفته الانم مستقیم ب روت نمیارند 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غصه نخور همه مردا ایرانی میلنگن اونم شوهرش خدا میدونه چیش کمه ولی از سیاستش به تو نمیگه بزنی تو سرش که انقد نزنه تو سرت مطمئن باش با اطمینان کامل میگم.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

کاری ب حرفای خواهرت نداشته باش

سعی کن زندگیتو نجات بدی 

کاری کن شوهرت ترک کنه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

عزیز خیلی سخته شرایطت ولی ببین میتونی کاری کنی با خواهرت کمتر رفت و آمد کنی؟ چون تحریکت میکنه

شوهرتو بفرست ترک کنه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

ازکجا میدونی؟

چون مستقیم دارند به روت میارند چقدر ساده ای ک یه دستی زدنشون نمیفهمی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

غصه نخور همه مردا ایرانی میلنگن اونم شوهرش خدا میدونه چیش کمه ولی از سیاستش به تو نمیگه بزنی تو سرش ...

اره اونم مشکلاتشو میگه حتی ب خانوادم ولی من نتونستم بگم،میترسم غصه مو بخورن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید