2777
2789
عنوان

عقده ای شدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 49 پست
متنفر نباش / اونا تو تلویزیونه /بلند شو /برای بچه هاتم که شده بجنگ /سرکار میره؟ چه میکشه؟

شیره تریاک،شغلش آزاده،فعلا بیکاره میره تو اسنپ،خیلی از خواسته هامون میزنه ولی کم نمیاره میگه امسال 120میلیون پول دراوردم😏ولی من ندیدم والا

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یباررفتم خونه پدرم گفتم مادرشوهر اذیتم میکنه،مامانم غش کرد ضعف کرد و...کاری کرد که دیگه جرات ندارم برم مشکلمو بگم،بابامم هی غرمیزد ک بمون زندگیتو بکن مادرت سکته کرد از غصه و...کلا حمایت نمیکنن

شیره تریاک،شغلش آزاده،فعلا بیکاره میره تو اسنپ،خیلی از خواسته هامون میزنه ولی کم نمیاره میگه امسال 1 ...

خداروشکر تریاک میکشه ترکش راحتتره /فقط باید محبت کنی تا حرفت گوش بده /بهش نشون بده دوستش داری /برای زندگیت تلاش کن /سعی کن غرغر نکنی زیاد که فاصله بیفته بینتون /ناهارو شامو باهم بخورید /به حرف اطرافیان هم اصلا توجه نکن /به غذاش رسیدگی کن تا لاغر نشه /ازش بخواه بره باشگاه /ببرش کنگره 60 یا ال ای

خداروشکر تریاک میکشه ترکش راحتتره /فقط باید محبت کنی تا حرفت گوش بده /بهش نشون بده دوستش داری /برای ...

همه اینکارارو کردم خواهر،ازمحبت تاغذا،حتی خودم علی رغم میلم پیش قدم میشم برارابطه😐پروتر شد،خیالش راحت شده ک میمونم ب پاش،مدتیه میگه ناراحتی هرری،خانوادش از خودش بیشعورترن،این توهم براشون پیش اومده ک من مجبورم بسازم و حتما میمونم  پاش

باز خوبه خونه و ماشین دارید 

یه خونه داریم راهش با همسایه ها یکیه،آپارتمان دلگیره،تهرانم نیستیم،حتی حیاط و بالکن ندارم یه نفس بکشم،ماشینم پراید مدل پایین،کاش معتاد نبود اینارم نداشتیم حرفی نبود،اصلا خوشحال نیستم😔

اولا شوهرت غلط مواد کشید 

الان باید ترکش بدی 

بعدم واقعا با کسی درد دل کن ک دلسوز تو باشه ن نمک بریزه رو زخمت 

ولی به نظرم به خانوادت و خانواده خودش بگو 

تو تک تنها چی از دستت بر میاد 

بزار خانواده ها به فکری به حال این شوهرت بکنن 

همه اینکارارو کردم خواهر،ازمحبت تاغذا،حتی خودم علی رغم میلم پیش قدم میشم برارابطه😐پروتر شد،خیالش را ...

اسنپ که درامدش خوبه/ اگر اعتیادش مشکلی تو زندگیت ایجاد نمیکنه و بی مسئولیتش نکرده /بخاط بچه هات زیاد ناراحتی نکن فقط تشویقش کن خودشو بیمه تامین اجتماعی بکنه که برای اینده مشکل مالی نداشته باشید

اولا شوهرت غلط مواد کشید  الان باید ترکش بدی  بعدم واقعا با کسی درد دل کن ک دلسوز تو باش ...

خانوادم مشکل زیاد دارن

اسنپ که درامدش خوبه/ اگر اعتیادش مشکلی تو زندگیت ایجاد نمیکنه و بی مسئولیتش نکرده /بخاط بچه هات زیاد ...

مادرشم میگه درامدش خوبه ولی ن بخدا،این پابساطشه مدام ک نمیره شاید روزی 200تا300تومن کارکنه،اصلا دست خودم نیست وقتی خونه نیست دلم براش میسوزه و میگم گناداره وقتی میاد غرمیزنم