2777
2789
عنوان

رشته انسانی

1056 بازدید | 18 پست

سلام، من سال نهم رو تازه تموم کردم 

میخوام برم رشته انسانی

ولی خیلیا میگن چون درسم خوبه برم تجربی و منو از این میترسونن که انسانی بازارکار نداره 

خودمم اطلاعات زیادی در رابطه بازار کارش پیدا نکردم

بنظر خودمم تجربی ریسکه و تو انسانی میتونم موفق تر بشم ،هدایت،تحصیلی هم همین نتیجه رو داشت

راهنمایی و پیشنهادی دارید بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم نسبت به رشته نیست شغل. ارتباط ندارن. 

شمارشته ای که علاقه داری برو

تجربی برای کسیکه علاقه داره خیلی سخته چه برسه کسی که علاقه ندداره

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
علاقه داری؟ چون شغل منم همینه و شغل سختیه باید علاقه داشته باشی ک موفق بشی

اره علاقم بهش بیشتر از پزشکی 

حس میکنم روحیه منم بهش میخوره و کلا از پرستیژ شغله خوشم میاد

انسانی تاریخ داره پدر درمیاره منطق داره جد و ابادت میاد جلو چشمات اقتصاد داره پیچیده س  

بازار کار=وکالت ،روانشناسی،معلمی،حسابداری،و غیره 

عزیزم ببین تجربی برای کنکور سخته داوطلباش هم خیلی زیاده اگه میتونی کنکورشو قبول بشی برو 

عزیزم انسانی فوق العادس کی گفت بازار کار نداره؟ حتما تجربی با پزشکی پنج سال پشت کنکورش داره؟؟ 

علوم تربیتی.فرهنگیان.وکالت.مترجمی.اقتصاد( بانک ...

تربیت بدنی .فقه اسلامی .فلسفه و...هزاران رشته میتونی بیاری امل فرقش با تجربی اینکه ۳سال زحمت میکشی دیپلم بیاری اونم نهایی سخت سال اخر داره کنکورم قبول نمیشی فقط بخاطر پزشکی میگن خوبه ک پشت کار بالا میخواد .از انسانی میتونی سطح بالاتری بری و پیشرفت کنی.فقط حفظیاتت باید قوی باشه درس های سختش و مبهم فلسفه و منطق دین وزندگی ک خوب مسلما از تجربی راحترن .ریاضی تجربی خودش ی کوه مشکله

خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم    
اره علاقم بهش بیشتر از پزشکی  حس میکنم روحیه منم بهش میخوره و کلا از پرستیژ شغله خوشم میاد

خب پس برو انسانی و به باقیش فکر نکن

چون رشته های پزشکی تا زمانی که به پول برسی مثل ماراتون میمونه و سالها باید درس بخونی حتما باید علاقه ای باشه.

البته وکالت خاک خوری زیاد داره کارآموزی داره آزمون داره یه وقتایی بیکاری یوقتایی بسیار شلوغی هر کدومو اگه با عشق انجام بدی اصلا سختیش رو حس نمیکنی

Life is too short to not enjoy
ربطی نداره درست خوبه یا ن مهم علاقته من معدل هرسه پایم ۲۰ عه  ولی میرم کاردانش تو هدایت تحصیل ...

فنی حرفه ای مدرکش بهتر از کارو دانش اگه معدلت ۲۰ اشتباه نکن یا فنی برو یا انسانی یا برو صنایع شیمیایی بخون داخل هنرستان فکر کنم

افتصادش راحت یکم اما باید بتونی حجم زیادی رو حفظ کنی و با علاقه بخوننی یک درصد بهش فکر بکنی وایییی چقدر زیاده اصلا از رشتت لذت نمیبری اسی ‌.از الان نگو میخام وکالت بخونم شما الان لذت ببر از رشته درسیت بعد ب کنکور و بعد ب دانشگاه و دست اخر بازار کارت فکر کن منظورم اینکه مرحله ب مرحله جلو برو .خود وکالت ی پروسه جداگانس از الان نزار با ۳سال دبیرستانت ادغام بشه🙏