2777
2789
عنوان

شرکت نیوشا

2682 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من تازه وارد شرکت نیوشا شدم و قراره آموزش ببینم و درآمد زایی کنم اما خیلی نارضایتی دیدم به پشتیبانم گفتم ک خیلیا از شرکت نیوشا ناراضی هستند اما گفت قبلاً مشاور ها بی تجربه بودن و محصول همینطور میفروختن اما الان داریم آموزش میدیم و قبلاً فقط دمنوش بود و الان کاملا فرق کرده کسی هست تازه وارد کار شده باشه مثلا یک سالی تقریبا باشه و رضایت داشته باشه لطفا از خودتون نظر ندید و با تجربه ای ک داشتید بگید

اول باید حدود ۲میلیون فروش داشته باشی تا وارد گروهای تخصصی آموزشی بشی .

ولی مردم سخت اعتماد میکنن و ریسکه با این کرونایی که اومد کل سیستم بدن ملت بهم ریخته آدم میترسه یکی چیزیش بشه به بدبختیاش نمیارزه

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر شما مشغول بکار شدی؟راضی بودید؟

با من تماس گرفتند میخوام بدونم چجوریه؟؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋