2777
2789
امشب باید بزنی آمپولتو؟ انشالا جواب میگیری چند وقته اقدامی!!؟ منم این ماه hcgزدم

عصری باید نشونش بدم اگ گفت بزنم فردا ک روز ۱۴میشه امپولو تزریق کنم.البته روز ۹پریودی دوتا امول زدم .من دوساله اقدامم...انشالله ک این ماه شما جواب بگیری عزیزم..شما چند ماه اقدامی؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب باید بزنی آمپولتو؟ انشالا جواب میگیری چند وقته اقدامی!!؟ منم این ماه hcgزدم

البته من یبار زایمان کردم بچم ۳ماهه ک شد از دستش دادم 😔😔الان دوسال میگزره ولی باردارنمیشم😭

عصری باید نشونش بدم اگ گفت بزنم فردا ک روز ۱۴میشه امپولو تزریق کنم.البته روز ۹پریودی دوتا امول زدم . ...

عزیزم منم سه تا‌hmgزدم روز ۶_۷_۸

روز۱۴ سونو دادم یهhcg هم زدم،ببینم چی میشه

آذر۱۴۰۱سقط داشتم،سه ماه بعدش اقدامم تا الان جواب نگرفتم🥴

راستی این ماه لتروزول هم خوردم

البته من یبار زایمان کردم بچم ۳ماهه ک شد از دستش دادم 😔😔الان دوسال میگزره ولی باردارنمیشم😭

ای وای😔😢

امیدوارم به زودی خدا بهت یه نی نی سالم و تپل و مپل و سفید بده که همه غمای گذشته رو بشوره و با خودش برات شادی بیاره

ای وای😔😢 امیدوارم به زودی خدا بهت یه نی نی سالم و تپل و مپل و سفید بده که همه غمای گذشته رو بشوره ...

ممنونم عزیزم  انشالله خدا بشمام یه فرزند سالم و صالح بده عزیز دلم

عزیزم منم سه تا‌hmgزدم روز ۶_۷_۸ روز۱۴ سونو دادم یهhcg هم زدم،ببینم چی میشه آذر۱۴۰۱سقط داشتم،سه ما ...

از ته دلم میخوام ک این ماه جواب بگیری عزیز دلم ...سنوت خوب بود اندازه فولیکولات چقدر بود؟؟؟

از ته دلم میخوام ک این ماه جواب بگیری عزیز دلم ...سنوت خوب بود اندازه فولیکولات چقدر بود؟؟؟

ماه قبل فقط یدونه۱۶ داشتم یدونه هم دفورمه

این ماه با آمپول و قرص یدونه۲۲ چندتا هم ۸ تا۱۶

پناه بر خدا ،واقعا خسته شدم دیگه،این همه پول دکتر و دارو میدیم آخرسر هم هیچی

این ماه پیاز درمانی هم انجام دادم،ویتامین سی،دی،ای،کلیسیوم،ال کارنتین،آرجن مکس هم گرفتم واسه خودمو همسر

عسل و گرده نخل هم خوردیم جفتمون

ویتامین هیچی مصرف نمیکنی؟